Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátjával más lányok fenekét küldözgetik egymásnak, mennyire normális ez?
Másfél éve vagyunk együtt. Jol tudja mennyire fájna nekem ha más lány fenekerol beszélgetne a barátjával. Volt is erről szó az utóbbi időben egy "barátunk" kapcsán és ő is mondta hogy ez mennyire nem helyes... Akkor mégse mondta el...
A "Hűséget fogadtam nem vakságot" elvvel nem értek egyet... És itt nem arra gondolok hogy az utcán ránéz valakire, hanem hogy küldözgetnek egymásnak 'segges' képeket olyan lányokról akik a barátaink vagy ismerőseink. Mennyire normális ez? Azt hiszem nem reagálom túl... Rosszul esett nagyon.
Nem normális. Aki azt mondja, az még éretlen, nem is kicsit.
Vagy csak egy fsz 😅
20F
Szerintem nem normális ez a dolog.
Minden esetre ha dobnád nekem írhatsz, mert szimpi a felfogásod
Mivel gondolom kikutakodtad, nem ő mutatta meg, hogy ezt csinálja, így abban a hitben él, hogy te ezt nem tudod, és nyilván addig nem is fog ellene tenni.
Ha ő mutatta meg, akkor viszont egy pöcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!