Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Szóval. Tetszik nekem egy csaj. Ezzel csak annyi a probléma, hogy ő a legjobb haveromnak is tetszik. Sikerült a csajjal 2 hónapja összejönnöm,(nem mondtam még a haveromnak) nagyon boldog voltam, úgy éreztem, hogy örökké egymásé vagyunk, aztán múlt héten rajtakaptam a haveromat, hogy smárol a csajommal. Amikor kérdőre vontam őket, azt mondta a haverom, hogy már 2 és fél hónapja együtt vannak, de még nem akarta ezt közölni velem, nehogy tönkremenjen a barátságunk. Erre közöltem a barátommal, hogy de hát én két hónapja vagyok együtt a csajjal. Ezután kérdőre vontuk a lányt, aki azt hazudta, hogy a barátomnak van igaza, sosem járt velem. Még csókolózni se csókolóztunk. Ekkor köpni-nyelni nem tudtam, mikor meghallottam. És ami az egészben a legjobb, az az, hogy nemhogy a csajt elveszítettem, de még a barátomat is ellenem fordította, most már szóba se áll velem egyik sem. Teljesen összetörtem, mit tegyek?

Mindhárman 16 évesek vagyunk

2021. ápr. 28. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Hat szivi, most figyelj. Mar nem azert de nem nagy veszteség xd

A baratod nem is a baratod mivel nem hisz neked es inkabb valasztja a kis ribit mint teged aztan majd ugyis pofaraesik, mert ha a csaj tobb vasat tart a tuzben elobb utobb lebukik. Ami most meg is tortent de jo rafkos mert kijatszotta a baratodat, de aki ilyen az tobbszor fogja ezt megcsinalni es elobb utobb ha nem teljesen hulye a baratod akkor rajon milyen lannyal van dolga

Lassuk be, igyis jo szar a kapcsolatuk, eleve hazugsagon alapszik xdd

Hagyjad oket, nem tudsz mit tenni. Vard ki, ugyis szetmennek

Kitartast es sok erot. Eros pali vagy te, legalabb kiderult hogy igaz barat-e az a barat (nem az)

2021. ápr. 28. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Velem is megtörtént... pár év múlva áldani fogod az eget, hogy nem jöttél össze ezzel a Taigetosz-szökevénnyel.
2021. ápr. 29. 00:08
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
És ez az egész elkerülhető lett volna, ha szóltál volna neki, vagy ő neked 2 hónapja.
2021. ápr. 29. 01:18
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Nem, de egy ilyen csajért nem kár.

Ha meg a haverod inkább neki hisz, nem neked akkor azért a "barátságért" sem.

2021. ápr. 29. 06:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha jó barátok lettetek volna, és szóltok egyből, akkot ti tudtátod volna kijátszani a csajt. De így a titkolózások miatt egyszerű dolga volt a lánynak. Ti is úgyanúgy hibásak vagytok, nyilván nem szép dolog amit a lány tett, de simán megelőzhettétek volna, ha őszinték vagytok egymással a barátoddal. A barátodat se hurrogd le, hiszen te is titkolóztál előtte. Ezért kellene a barátságokra jobban figyelni, mint az ilyen bizonytalan kapcsolatokra.
2021. ápr. 29. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Borsodi szitu
2021. máj. 9. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!