Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Szóval. Tetszik nekem egy csaj. Ezzel csak annyi a probléma, hogy ő a legjobb haveromnak is tetszik. Sikerült a csajjal 2 hónapja összejönnöm,(nem mondtam még a haveromnak) nagyon boldog voltam, úgy éreztem, hogy örökké egymásé vagyunk, aztán múlt héten rajtakaptam a haveromat, hogy smárol a csajommal. Amikor kérdőre vontam őket, azt mondta a haverom, hogy már 2 és fél hónapja együtt vannak, de még nem akarta ezt közölni velem, nehogy tönkremenjen a barátságunk. Erre közöltem a barátommal, hogy de hát én két hónapja vagyok együtt a csajjal. Ezután kérdőre vontuk a lányt, aki azt hazudta, hogy a barátomnak van igaza, sosem járt velem. Még csókolózni se csókolóztunk. Ekkor köpni-nyelni nem tudtam, mikor meghallottam. És ami az egészben a legjobb, az az, hogy nemhogy a csajt elveszítettem, de még a barátomat is ellenem fordította, most már szóba se áll velem egyik sem. Teljesen összetörtem, mit tegyek?
Mindhárman 16 évesek vagyunk
Hat szivi, most figyelj. Mar nem azert de nem nagy veszteség xd
A baratod nem is a baratod mivel nem hisz neked es inkabb valasztja a kis ribit mint teged aztan majd ugyis pofaraesik, mert ha a csaj tobb vasat tart a tuzben elobb utobb lebukik. Ami most meg is tortent de jo rafkos mert kijatszotta a baratodat, de aki ilyen az tobbszor fogja ezt megcsinalni es elobb utobb ha nem teljesen hulye a baratod akkor rajon milyen lannyal van dolga
Lassuk be, igyis jo szar a kapcsolatuk, eleve hazugsagon alapszik xdd
Hagyjad oket, nem tudsz mit tenni. Vard ki, ugyis szetmennek
Kitartast es sok erot. Eros pali vagy te, legalabb kiderult hogy igaz barat-e az a barat (nem az)
Nem, de egy ilyen csajért nem kár.
Ha meg a haverod inkább neki hisz, nem neked akkor azért a "barátságért" sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!