Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogos volt felőle?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt felőle?

Figyelt kérdés
Elvileg szakítottunk a barátommal. December óta ismerem és kisebb szüneteken kívül azóta együtt vagyunk. Személyesen csak az előző héten találkoztunk 2x. A másodiknál poénból mondtam hogyha megcsal majd akkor beszélgethet a nagybátyámmal. (kigyúrt, erős csávó. Tudja hogy néz ki és ő is viccnek vette). Viszont tegnap felháborodott ezen hogy én őt befenyítettem és hogy ez nem normális. Aztán szóba került a távolság is, ami kb 1 óra tömegközlekedéssel. Hogy ki ne maradjon elkezdte sajnáltatni magát a családi ügyei miatt, amire megjegyeztem hogy nagyon sajnálom stb, de nekem sem fényesebb. Persze ezen is kiakadt és most ott tartunk hogy letiltottuk egymást 1 napja. Valahogy helyre lehet még hozni? Ha nem is kapcsolatnak, a barátság még lehetséges? Kérlek segítsetek... igen, hülye voltam, de rengetegszer bocsánatot kértem utána és mondtam hogy nem úgy gondoltam...

2021. máj. 20. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Lehet picit tulreagalta, de feloled ez nagyon bunko volt
2021. máj. 20. 16:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt el felejtettem mondani hogy előtte ő már megcsalt egyszer és többször játszott az érzéseimmel amit tud is. Mégsem kért bocsánatot soha...
2021. máj. 20. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:

1. Én nem venném komolyan az ilyen jellegű "fenyegetést"

2. Én nem "fenyegetőznék" viccből sem ilyen sz*rsággal.

3. Inkább ott van a baj hogy elvileg 6 hónapja együtt vagytok de csak 1 hete taliztatok, lehet csak kifogást keresett a szakításra mikor megismert.

4.Kapcsolatból nem lesz értelmes barátság, aki mást mond az vagy szerelmes és hazudik vagy csak simán hazudik.

5. Lehet hamarabb kéne talizni mint hogy "együtt" vagy valakivel. Ez nem is tekinthető értelmes kapcsolatnak.

2021. máj. 21. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:

1 óra tömegközlekedéssel azért nem egy leküzdhetetlen távolság, hogy fél év után tudjatok csak találkozni.

Szerintem engedd el a dolgot, miért pont őt akarod barátodnak?

2021. máj. 21. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:

A srác részéről valószínűleg az élő találkozás túl nagy pofont adott, nem így képzelt el. A te részedről tettél bunkó megjegyzéseket, és a szakítását sem fogadtad el, de az igazi gond az volt, hogy megcsalás után még tartottad vele a kapcsolatot.

Nem jártatok, ez nem volt kapcsolat. Kétszer találkoztál valakivel, amiből ő többet nem akar, ennyi történt.

2021. máj. 21. 13:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon nagyon bonyolult lesz, és érzek hogy még jobban meg fogtok utálni. Én ezzel a fiúval nagyon jóban voltam, mindent meg tudtunk beszélni. Meg hát velem nem foglalkoznak az emberek, neki meg a mindene voltam. És mint minden önbizalomhiányos ember ebben a helyzetben èn is megörültem. Nekem eleve sosem tetszett még senki, utáltam a fiúkat, kevés barátom volt stb... Tényleg nem tudom hogyan de vele más. Nagyon beleszerettem már az első 1-2 hétben.. Na ez még egy nagy gond hogy nem tudom hogy sikerült xd
2021. máj. 23. 00:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Megértelek 12-13 évesen még nekem is voltak internetbarátnőim de a felesleges idő elb*szásán kívül nem volt semmi értelme. Ha nem tudtok 1 héten belül talizni vaszleg elb*szódik az egész mert irl minden más lesz mint neten.
2021. máj. 23. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!