Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt felőle?
1. Én nem venném komolyan az ilyen jellegű "fenyegetést"
2. Én nem "fenyegetőznék" viccből sem ilyen sz*rsággal.
3. Inkább ott van a baj hogy elvileg 6 hónapja együtt vagytok de csak 1 hete taliztatok, lehet csak kifogást keresett a szakításra mikor megismert.
4.Kapcsolatból nem lesz értelmes barátság, aki mást mond az vagy szerelmes és hazudik vagy csak simán hazudik.
5. Lehet hamarabb kéne talizni mint hogy "együtt" vagy valakivel. Ez nem is tekinthető értelmes kapcsolatnak.
1 óra tömegközlekedéssel azért nem egy leküzdhetetlen távolság, hogy fél év után tudjatok csak találkozni.
Szerintem engedd el a dolgot, miért pont őt akarod barátodnak?
A srác részéről valószínűleg az élő találkozás túl nagy pofont adott, nem így képzelt el. A te részedről tettél bunkó megjegyzéseket, és a szakítását sem fogadtad el, de az igazi gond az volt, hogy megcsalás után még tartottad vele a kapcsolatot.
Nem jártatok, ez nem volt kapcsolat. Kétszer találkoztál valakivel, amiből ő többet nem akar, ennyi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!