Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem találtam eddig társat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találtam eddig társat?

Figyelt kérdés
Szóval lényegében arról lenne szó hogy régebb óta töprengek ezen de eddig nem derítettem ki hogy miért. Igaz nem vagyok még túl idős 17 éves vagyok és lány. Sok valakitől meg kapom hogy várjak vele, járjak nyitott szemmel és majd eljön. Értem én de lehet hiába várok mert sosem találom meg, nem lehet tudni. Átlagos lánynak mondanám magam. Sok felnőtt szépnek tart. Kicsit van önbizalomhiányom. Belsőleg kedves, empatikus, segítőkésznek mondanám magam,tehát ezért is nem értem miért adódott így az ügy. Nem tudom hol tudnék ismerkedni mivel nem is járok olyan helyekre ahol lehetne már mindenhol ahova megyek megszokott vagyok és ismernek. Iskolámban pl nem is járnak fiúk tehát ott sincs erre lehetőség. Ráadásul már nem a 90-es években vagyunk mikor még elég volt egy szórakozóhelyet meglátogatnod és találtál párt. Mostmár kevés az esélye ilyen dolgoknak. Sokan mondták a társkeresőt, véleményeim szerint nem a legjobb egy 17 évesnek a társkereső. Ezért oda nem gondolnám hogy célszerű lenne menni. Nem tudom de az a rossz ebben az egészben hogy nem tudom túl tenni magam ezen a témán. Mert rossz az egyedülét és én sajnos nagyon sokat vagyok egyedül nincsenek rokonaim, barátok stb.De ez nem feltétlen lenne baj ha lenne mellettem egy megértő társ akkor nem is érdekelne. Barátokkal nekem eddig mindig csak a baj volt. Hallgattam a problémájukat ők meg semmiben sem nézték ha én meséltem valamiről. Igazából nem jöttem jól kivelük sosem. Csak azért a párkapcsolatokban is vannak konfliktusok és picit tartok attól hogy nem-e hagy majd el, vagy megcsal ettől az egy dologtól félek. Ha úgy véled tudsz segítséget adni, vagy akár pár mondatban néhány tanácsot köszönöm!
2021. máj. 15. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Én barátnőt keresek 17f
2021. máj. 16. 00:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha élőben nincs rá mód, hogy ismerkedj valakivel, akkor pedig érdemes adnod egy esélyt a társkeresőnek. Annyi, hogyha tartasz a kalandozó fiúktól, akkor érdemes pl egy beszélgetés legelején tisztázni, hogy te csakis komoly kapcsolat céljából ismerkedsz, meg pl az első randit lehetőleg ne a srác lakására szervezzétek le stb.
2021. máj. 16. 00:57
 3/7 anonim válasza:
100%

szerintem barátkozz inkább, ha nem barátkozol, a pasi sem hullik az öledbe. Én mindenkit eltoltam magamtól amikor becsajoztam 17 évesen, és amikor szétmentünk újból kellett kezdenem a kapcsolatépítést, a régi "barátok" leléptek vagy elköltöztek.

a másik meg a meló, ha majd dolgozni fogsz, nem érsz rá ezeken filózni :)))))

írd meg merre laksz és mi a hobbid, hátha tudunk segíteni ;)

2021. máj. 16. 01:13
 4/7 anonim válasza:
74%

Én is pont ilyen helyzetben vagyok. A gyakori sokkal jobb ismerkedésre, mint a társkeresők szerintem. Igazából is elég nehéz, mert az emberek csak elmennek egymás mellett, nem is néznek egymásra, semmi olyan helyzet ahol történhetne valami. Nem nagyon tudok tanácsot adni, mert nem volt még sose barátnőm, csak egy "barátom" van, pedig mégse vagyok az az otthonülős, de szórakozóhelyekre sem járok. Esetleg igazóból kellene valamit kezdeni. Én sem tudom, hogy mihez kezdjek...🤕

17/f

2021. máj. 16. 02:12
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Saját tapasztalat:

Én a pasimmal egy játékon keresztül ismerkedtem meg. Először csak annyi volt, hogy jófejként viselkedett, segíteni akart valakinek, nekem pedig szükségem volt rá, így ráírtam és elkezdtünk beszélgetni. Utána pedig összebarátkoztunk, és egyre többet beszélhettünk a játékban.

Később a facebookon is ismerősök lettünk. Mivel legjobb barátok voltunk (és mert nagyon sokat segítettünk egymásnak ha szükség volt rá és megértettük egymást), eléggé kedveltük egymást, és megtetszettünk egymásnak.

Mivel online kapcsolat volt, és több ideig beszélgettünk játékon keresztül mint facebookon, mielőtt megtetszettem volna neki, el lehet mondani, hogy nem a testem miatt tetszettem meg neki és nem akar amiatt kihasználni, hanem tényleg szeret engem, a személyiségem miatt. Előnye az ilyenfajta (hogy nem látni hogy néz ki a másik) online ismerkedésnek: meg lehet ismerni a másikat, megkedvelni, miközben nem tudjuk hogy néz ki a másik.

Az más kérdés, hogy milyen messze lakik... Nekem mondjuk pont szerencsém volt, mert 0,5-1 órára lakik tőlem.

Azt ajánlom, hogy próbálj barátkozni olyan helyeken, ahol az arcotokat/testeteket nem látni, mert akkor nem igazán lehet az, hogy amiatt akar majd veled összejönni egy csávó. Több személlyel is barátkozz, mert ki tudja, ki lesz majd a pasid.

Ja és még valami: ne félj, ha az első kapcsolat(ok) nem jön(nek) össze. Idő kell, hogy megtaláld/teljesen összecsiszolódj a pároddal.

2021. máj. 16. 08:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat! Nem említettem a kérdésben igaz, de volt egy netes fiú barátom csak barátilag, akit anonim oldalon ismertem meg és sajnos a végén nem jöttünk már ki jól mint az elején ezért elváltak útjaink. Anonim oldalakon én azt tapasztalom mivel régebben nagyon sokat feljártam hogy nem lehet ismerkedni méghozzá azért több oka is van. Az egyik jelentős oka hogy általában nagyon messze laknak, sokan csak trollkodni járnak fel vagy rosszabb esetben perverzek. A másik hogy nem tudjuk ki rejtőzik a monitor mögött, ebből tanultam és volt ebben részem is nem láttam aztán megkedveltem, de mikor megláttam lesokkoltam nem erre számítottam. Ezután mondtam soha többet anonim mert nem tudom kinek az írásába szeretek bele. Köszi azért hogy ezt tanácsoltad de ez nekem többet nem. Egyelőre maradok annyiban ahogyan eddig is hogy várok aztán ha nem lesz akkor ennyi mást nem tudok csinálni, ez még mindig jobb mint egy negatív kapcsolatban lennék.
2021. máj. 16. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, teljesen átérzem 18/f
2021. máj. 17. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!