Weisz Fanni és volt férje azért találták ilyen gyorsan új társat maguknak mert jómódúak?
Figyelt kérdés
A Fanni valami Gergővel jött össze,a volt férje Anikóval.Sokan egy válás után még évekig egyedül vannak nem csajoznak be vagy pasiznak be ilyen gyorsan.Jó külső,pénz és minden megoldódik?2021. márc. 17. 11:44
2/29 A kérdező kommentje:
Olvastam egy cikket,hogy irtó jóképű Weisz Fanni új párja.Nem az,hogy irtó jószívű,vagy irtó becsületes az új párja,hanem jóképű.Mintha ez egy nagyon fontos tényező lenne.
2021. márc. 17. 11:51
3/29 anonim válasza:
Így van. Sokszor tesznek fel itt kérdést mennyire fontos a jólét, a pénz? Mindig leírom ezt is, hogy akinek van pénze, főleg ha jól is néz ki, az sosem magányos. Mindig akad, aki vitatkozik ezen, holott a valóság engem igazol.
4/29 anonim válasza:
Igazából miért érdekel téged idegenek magánélete? Egyébként nem, nem old meg mindent a pénz.
5/29 anonim válasza:
Nem azért mert jómódúak, hanem azért mert a kapcsolatuk alatt is meg volt mindkettőnek az új párja, de amíg együtt voltak, nem hozták nyilvánosságra.
6/29 anonim válasza:
Kérdező, neked ez sokadik kérdésed. Ennyire nincs saját életed, hogy állandóan másokén rágódj? Hol a nőkön, hol valami celebén...
7/29 A kérdező kommentje:
4 nem azt mondtam hogy a pénz,hanem a pénz és a jó külső old meg mindent.Nem is az,hogy csak egyikükre talált rá az új szerelem,mind a kettőjükre.
2021. márc. 17. 11:56
8/29 anonim válasza:
Szóval szerinted a szegényebbeknek és kevésbé szépeknek nincs kapcsolata? Istenem...
9/29 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy a szegényeknek van-e kapcsolata. Az viszont tény, hogy akinek pénze van és jó külseje, annak minden könnyebb az életben, a kapcsolatok kialakítása is. Érdekes, a jó külsejű, gazdag, ismert embereknek ha tönkre is megy a házassága, rá 1-2 hónapra már van új párja. Az emberek egymást ölik, csak velük lehessenek.
10/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok régi fiú:D
2021. márc. 17. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!