Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Sztetek mit csináljak? Már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek mit csináljak? Már komolyan mondom nem bírom és elegem van. 18./l

Figyelt kérdés

Van egy másfél éves kapcsolatom már de viszont az utóbbi félévbe elég nagy bajba ütköztünk (legalábbis nekem ez probléma)

Amikor összejöttünk még rendszeresen borotválta az arcát azonban az utóbbi félévben már inkább hasonlít egy ősemberre mintsem arra a srácra akit anno megismertem.

Ápolja nem ezzel van baj hanem azzal, hogy én szimplán utálom a szakállt.

Max a borostára tudom azt mondani, hogy tetszik de az is ritka.

Csak egy pár emberre mondtam azt is, hogy igen ez jól áll neki.

És csak növeszti meg elmegy borbélyhoz, hogy ne álljon összevissza és aztán csak nő egyre nagyobbra.

És már megmondom őszintén diszkomfort érzésem van már egy jó ideje ha csókolózunk mert nekem ez kényelmetlen.

Beszéltem vele erről de nem hajlandó leszedni.

Csak az idegesít, hogy másfél év után azért egy szakáll miatt szakítani most... áhhh annyira dühítene ha emiatt lenne vége.

2021. máj. 15. 22:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Na ezaz egyetlen dolog ami engem visszatart kedves 10-es mert különben már régen dobtam volna.

Mert ismerem annyira, hogyha szakítanék vele akkor egyből levágná de akkor már b.szhatom az egészet és másfél évem ment a kukába egy szakáll miatt

2021. máj. 15. 23:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Most másfél év jobb, mint 5 év múlva 6,5 év.

Én 4 évig voltam egy kapcsolatban, amelyből 3 év után ki kellett volna lépnem.

És, ha jobban visszagondolok, akkor 2 év után. Csak húztam az időt és elszalasztottam más lehetőségeket.

Már nem bánkódom rajta, most van egy jó kapcsolatom.

2021. máj. 15. 23:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Mondd neki ,hogy vagy szakáll vagy szex . Vagy ha ez nem is akkor azt ,hogy vagy szakáll vagy csók ,mert neked kellemetlen így csókolózni.
2021. máj. 16. 11:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Irigylem a problémádat. És szerintem még sokan mások.
2021. máj. 16. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is szakíts, mert a srác kényelembe helyezte magát a kapcsolatban és megbízik benned te pedig egy éretlen kislány vagy.

Néha úgy érzem, hogy a generációmban csak én rendelkezem érzelmi intelligenciával...

2021. máj. 17. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!