Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek mit csináljak? Már komolyan mondom nem bírom és elegem van. 18./l
Van egy másfél éves kapcsolatom már de viszont az utóbbi félévbe elég nagy bajba ütköztünk (legalábbis nekem ez probléma)
Amikor összejöttünk még rendszeresen borotválta az arcát azonban az utóbbi félévben már inkább hasonlít egy ősemberre mintsem arra a srácra akit anno megismertem.
Ápolja nem ezzel van baj hanem azzal, hogy én szimplán utálom a szakállt.
Max a borostára tudom azt mondani, hogy tetszik de az is ritka.
Csak egy pár emberre mondtam azt is, hogy igen ez jól áll neki.
És csak növeszti meg elmegy borbélyhoz, hogy ne álljon összevissza és aztán csak nő egyre nagyobbra.
És már megmondom őszintén diszkomfort érzésem van már egy jó ideje ha csókolózunk mert nekem ez kényelmetlen.
Beszéltem vele erről de nem hajlandó leszedni.
Csak az idegesít, hogy másfél év után azért egy szakáll miatt szakítani most... áhhh annyira dühítene ha emiatt lenne vége.
Csak tudod 4-es én legalább úgy néztem ki mindig, hogy tetszettem neki.
És nem nem várom el, hogy szoknyában várjon. De hiába szeretem őt ha már egyszerűen nem érzem jól magam vele. Meglátom és csak az jut eszembe, hogy mennyivel jobb volt az elején.
És ez fáj.
Mert szeretem őt de a szakállt én nem tudom tolerálni.
Mindigis úgy válogattam ismerkedésnél is ha valaki szakállas volt azt offoltam mert én nem akartam sose szakállas pasit.
ugyanolyan fontos a külső is mint a belső. Ha valaki rossz ember hiába néz ki jól és ha valaki jó ember de külsőre nem tetszik az se jó mert hiába vagy jó ember ha külsőre nem kívánod meg a másikat. Sajnos ez így van.
És az ágyban is már emiatt jóval kevésbé izgulok fel. Régen volt olyan, hogy szinte elvesztettem a fejem szex közbe most meg inkább egy olyan legyünk túl rajta dolog lett belőle egy kis túlzással. Messze nem kívánom úgy mint korábban de csók az már abszolút diszkomfortos lett nekem és ez már mind a csókok mennyiségén és idején is érződik.
6. Ez nálunk nincs így mert ő még ugyanúgy viselkedik teljesen meg nem is hanyagolja magát egyáltalán.
Ugyanúgy viselkedik meg minden csak hozzájött neki ez a hülyesége
Ha ennyire nem tudod tolerálni, akkor szakíts vele. De aztán ne fogadd vissza, mert levágta.
A következő kapcsolatodnál meg az elején kikötöd, hogy ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!