Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Sztetek mit csináljak? Már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek mit csináljak? Már komolyan mondom nem bírom és elegem van. 18./l

Figyelt kérdés

Van egy másfél éves kapcsolatom már de viszont az utóbbi félévbe elég nagy bajba ütköztünk (legalábbis nekem ez probléma)

Amikor összejöttünk még rendszeresen borotválta az arcát azonban az utóbbi félévben már inkább hasonlít egy ősemberre mintsem arra a srácra akit anno megismertem.

Ápolja nem ezzel van baj hanem azzal, hogy én szimplán utálom a szakállt.

Max a borostára tudom azt mondani, hogy tetszik de az is ritka.

Csak egy pár emberre mondtam azt is, hogy igen ez jól áll neki.

És csak növeszti meg elmegy borbélyhoz, hogy ne álljon összevissza és aztán csak nő egyre nagyobbra.

És már megmondom őszintén diszkomfort érzésem van már egy jó ideje ha csókolózunk mert nekem ez kényelmetlen.

Beszéltem vele erről de nem hajlandó leszedni.

Csak az idegesít, hogy másfél év után azért egy szakáll miatt szakítani most... áhhh annyira dühítene ha emiatt lenne vége.

2021. máj. 15. 22:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%
Ne az dühítsen! Ő változott meg, és ő nem képes erre a kis "visszalépésre" kettőtökért.
2021. máj. 15. 22:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát mit tudsz csinálni? Vagy megmondod neki, hogy téged tényleg nagyon zavar, és a kedvedért ezt a minimális változtatást csinálja már meg, és aztán vagy megcsinálja, és akkor problem solved, vagy nem, és akkor kénytelen leszel vagy beletörődni vagy nem beletörődni és elhagyni őt. Bár tényleg elég vicces lenne, ha egy szakáll miatt mennétek szét :D Valahogy beszéljétek már meg.
2021. máj. 15. 22:14
 3/15 A kérdező kommentje:
És a másik dolog ami nagyon idegesítene, hogy ismerem és tudom ha szakítanék akkor utána azonnal levágná de akkor meg már cseszhetem mert akkor már nem lenne ebből visszaút
2021. máj. 15. 22:20
 4/15 anonim ***** válasza:
45%
ilyen csajnak minek pasi? Járjon még szoknyában is, hogy megfeleljen neked? HA neki így jó mit szólsz bele, biztos, nem mondja meg neked hogy mivel sminkelj mit vegyél fel .... ennyi döntési szabadsága legyen már az embernek, hogy hogy akar kinézni. Jobb is ha szakítasz a sráccal és enm rabolod az idejét ezzel a picsafüstölgő viselkedéseddel.
2021. máj. 15. 22:33
 5/15 anonim ***** válasza:
Na de ha undorodik a külsejétől így. Mintha egy srác összejönne egy szép hosszú hajú lánnyal, a csaj meg levágatná tüsire, és nem érdekelné, hogy így a fiú nem vonzódik hozzá testileg.
2021. máj. 15. 22:39
 6/15 anonim ***** válasza:
45%
Úgy fogsz járni, mint én. A párom egy év után elkezdte hanyagolni magát, ócska, csúf cuccokban járt, haja mint a boglya, fogorvost hanyagolta, az lett a vége, hogy elhalt bennem iránt a vágy, látva, mennyire meg sem próbál a kedvemre tenni. Kiábrándultam, aztán kiderült, hogy neki már semmit sem jelentettem addigra, azért nem akart tetszeni.
2021. máj. 15. 22:42
 7/15 anonim ***** válasza:
8%
Ezek csak külsőségek, valamelyest lehet fontos, de hát most a pénztárcájába szeretett bele vagy a hajába ... Ha meg van a kémia, meg a szerelem meg minden köztük akkro a hülye szakáll miatt szakít vele? Mekkora 'jenőnek kell lenni ehhez már... ÉS mi van ha 1 év múlva már nem akar a srác se szakállat? Ezek a hóbortok idővel alakulnak. Csak tételezzük fel, hogy egyszer terhes leszel, akkro hagyjanak el ygerekestül mert emghíztál? ...
2021. máj. 15. 22:44
 8/15 A kérdező kommentje:

Csak tudod 4-es én legalább úgy néztem ki mindig, hogy tetszettem neki.

És nem nem várom el, hogy szoknyában várjon. De hiába szeretem őt ha már egyszerűen nem érzem jól magam vele. Meglátom és csak az jut eszembe, hogy mennyivel jobb volt az elején.

És ez fáj.

Mert szeretem őt de a szakállt én nem tudom tolerálni.

Mindigis úgy válogattam ismerkedésnél is ha valaki szakállas volt azt offoltam mert én nem akartam sose szakállas pasit.

ugyanolyan fontos a külső is mint a belső. Ha valaki rossz ember hiába néz ki jól és ha valaki jó ember de külsőre nem tetszik az se jó mert hiába vagy jó ember ha külsőre nem kívánod meg a másikat. Sajnos ez így van.

És az ágyban is már emiatt jóval kevésbé izgulok fel. Régen volt olyan, hogy szinte elvesztettem a fejem szex közbe most meg inkább egy olyan legyünk túl rajta dolog lett belőle egy kis túlzással. Messze nem kívánom úgy mint korábban de csók az már abszolút diszkomfortos lett nekem és ez már mind a csókok mennyiségén és idején is érződik.

2021. máj. 15. 22:49
 9/15 A kérdező kommentje:

6. Ez nálunk nincs így mert ő még ugyanúgy viselkedik teljesen meg nem is hanyagolja magát egyáltalán.

Ugyanúgy viselkedik meg minden csak hozzájött neki ez a hülyesége

2021. máj. 15. 22:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem tudod tolerálni, akkor szakíts vele. De aztán ne fogadd vissza, mert levágta.

A következő kapcsolatodnál meg az elején kikötöd, hogy ez van.

2021. máj. 15. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!