Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért a rossz fiúk jönnek be?
Mert még kis hülye vagy!
Majd nemsokára rájössz, hogy ezek a “rossz” fiúk mind közmunkát vagy segéd munkát végeznek vagy gyárban minimál bérért dolgoznak. Vagy rosszabb esetben munkájuk sincs, csak a segélyt várják!
Amint benő a fejed lágya, kényelemre biztonságra fogsz vágyni! Ezeket nem az ilyen tipusú hülyegyerekektől fogod megkapni!
Cigi, drog, pia, beképzeltség, börtön, bűnügyi események? Ezek nem rosszfiúsak, ez mind semmi! A pszicho sorozatgyilkos, hasfelmetsző, láncfűrészes, nő gyilkoló állatok az igazi rosszfiúk, na ez a rossz.. én is ilyenhez vonzódom, mert biztonságban érzem magam rossz fiúk mellett, nem mint egy cicafiú mellett, aki még csak nem is tud rendesen kibelezni valakit.
Adom👌😁
Nem ezek jönnek be neked szerintem. Csak azt hiszed, hogy ezek teszik az adott egyént számodra vonzóvá.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!