Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket az nagyon zavarna ha a barátnőtök csak házasság után szeretne lefeküdni veletek?
Én (vallásos okokból, nem kényszerből!) nem szeretnék a barátommal házasság előtt nemi életet élni. Ez lehet ok a szakításra vagy elfogadható?
Légyszíves normális válaszokat írni, és ne a valláson akadjon ki senki mert nem arra lennék kíváncsi, hanem hogy egy fiú a mai világban mennyire tisztelne egy ilyen döntéssel rendelkező lányt!
16/L
Ha szerettem akkor elfogadnám, és tiszteletben tartanám a döntését, nem szakítanék vele, megvárnám vele a házasságot.
21/F
Egyetértek, annyi kivétellel, hogy én egy szűz lánytól is elvárom a szexet. Ha még babázna, akkor ne akarjon felnőtt kapcsolatot. Sosem fogom megérteni milyen csavart és természetellenesen bigott logika kell ahhoz hogy valaki várni akarjon. Mindenesetre aki ennyire bigott, azzal amúgy sem lennénk meg jól, tehát mondhatni jó szűrő.
#17 akit igazán szeretsz arra nem erőltetsz rá semmit, de ha rájössz végképp nem megy a dolog, akkor nyilván hagyod..
Am, ez a babázásos dolog kissé lekezelő, attól senki nem marad kislány hogy nem akar szexet:)
Nincs természetellenes, csavart logikája annak, aki így hozza meg a döntését, szimplán máshogy működik mint Te
En adlak Kérdező
18/l
Puding próbája az evés... Hiába lenne egy lány, akit szeretek, imádok, tökre egy húron pendülünk, aztán összeházasodunk, leveszem a szüzességét, eltelik x idő (mire kissé ő is gyakorlatba jön), és kiderül, hogy mégsem passzolunk össze szexuálisan. Még olyan lányok/pasik esetén is, akik már elég tapasztaltak a szexben előfordul, hogy nem egyezik az ízlésük, a potenciájuk, stb. Akkor mi lesz? Vallásosként bevállalod, hogy fél év házasság után válás?
És itt tényleg nem elsősorban arról van szó, hogy ha valakit szeretek, ne tudnék türelmes lenni, hanem arról, hogy a rossz szex, vagy a szex hiánya a legjobb kapcsolatot is tönkreteheti - vagy valamelyikük elkezd félrelépni. Az se jobb, mint a válás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!