Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok! Veletek egykorú vagy idősebb pasik a vonzóbbak? Milyen idős férfivel jönnétek max össze? Kort is írjatok lécci
#20 A-a. Azt mondtam, hogy ITT azok, a valóságban pedig nem. Nagy narratív különbség. Örülök, hogy tisztáztuk.
Azzal, hogy a 80%-nak nem jön be, nekem nincs kifejezetten bajom, elvagyok a 20%-al. Élni és élni hagyni.
# 19-es, 17-es vagyok: nem cserél gazdát egyetlen Forint sem... aha. Rendben, aláírom, hogy olykor összejöhet az igaz szerelem 20-30 év korkülönbséggel.
Ha nagy általánosságban nézzük, akkor viszont bizony nem pusztán heppisgből van együtt egy ilyen pár, ekkora korkülönbségnél inkább az érdekek dominálnak, remélem, ebben azért egyetértünk.
Az idősebb fél izgalmas szexben gondolkodik, a fiatalabb pedig utazásokban, anyagi támogatásban, stb. - mivel korából adódóan nyilván nincs saját keresete, amivel ezeket fedezhetné.
Legalábbis nálam ilyen és ehhez hasonló szövegekkel szokták "megvilágítani" az idősebb fickók egy esetleges kapcsolat csodálatos előnyeit. Minél inkább ellenkezek, annál bunkóbb hangnemben.
Megjegyezném, hogy a te stílusod sem éppen költői, de azért kössz a tanító jellegű beszólásért a prezentációmat illetően :) Tipikus idősebb-kori észosztás :)
#21 Ja és pluszba, ha valóban úgy gondolnád, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kihez vonzódik, nem írnád azt sem, hogy egy érett csaj nem a kort nézi, mint ha ez lenne az alap...
Amit csinálsz részben kihasználás(Fiatal, naiv lányokat fűzögetni, megvenni pénzel stb), a kihasználás pedig nem jó, miért kéne egy ilyen embert élni hagynom?
Szerintem a drága utazások meg hasonlók már eléggé sugarbaby-kapcsolatra hajaznak. Eleve a legtöbb tinilány nem vállalja fel az ilyen viszonyokat, tehát végképp nem férne bele egy utazás, örül ha át tud lógni egy-egy estére. És rengetegszer maga a lány is módos családból való, akit már öt évesen is a maldív-szigetekre vittek magánrepülővel. Szóval én nem az anyagiakra hegyezném ki, inkább a vibe, fétisek, ambíciók, törődés, stb. Próbálj empatizálni mások álláspontjával, és ne csak a támadási felületet keresd. Lehet, hogy vannak lányok, akiket más dolgok vonzanak, mint téged, és őket sem kell utálni. Ha pedig elég erősnek érzed a mondanivalód, kár tönkrevágni odaszúrásokkal meg kacsintós szmájlikkal. De mondhatom azt is hogy csak tipikus tini-kori pimaszkodás. :D
#24-es: a jó tanácsaidat saját magad is megfogadhatnád, és el is gondolkodhatnál rajtuk - csak megjegyzem halkan.
Ööö...hol írtam azt, hogy utálom az olyan lányokat, akikkel nem egyezik az ízlésünk? (Na jó, segítek: sehol) Azt is jelezném, hogy már a legelső kommentemmel sem támadtam senkit, csak annyit írtam le a kérdésre válaszolva, hogy nekem nem kéne sokkal idősebb partner, aztán kaptam a nyakamba a (sz) - levest.
Azt hiszem, inkább megyek és beszélgetek az "tesiöltözőszagú" barátaimmal :D
Oh, és nem kérek elnézést, mert imádok pimasz tini lenni, ez van :P
#23-25 Ne kelljen már tizedjére leírnom, hogy szó sincs "pénzzel megvevés"-ről, nem vagy ostoba, szerintem már rég felfogtad, szóval húzd ki az érvkészletből. és két ember közötti kapcsolatról van szó, nem kihasználásról. Nem jobban, mint bármilyen más korosztály között. Ezt sem ért pontot.
Nem írtad, hogy utálod őket, de abszolút kitalált érvekkel próbálod megsemmisíteni a lehetőségét annak, hogy szabad akaratukból élveznek valamit, ami téged nem vonz (mert szerinted csak naivitás, ostobaság, pénz, kihasználás, stb.). Igazán tisztelhetnéd egy kicsit a nőket!:)
Jó mulatást. Én pedig imádok pimasz tinilányokat nevelni, végre kezded érezni a dinamikát. :D na szép napot!
#26, 25-ös vagyok: kicsit ingerültnek tűnsz, nyugi már :)
Hogy ki érti félre a másikat, arról beszélgethetnénk, ahogy arról is, hogy melyikünk nem képes értelmezni és felfogni az írott szöveget.
Mindenesetre jó példát állítasz arra, hogy miért nem jó a nagy korkülönbség.
Meg sem kell szólalnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!