Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalomból jöttetek már össze valakivel?
Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy csak azért jöttél össze valakivel, mert már nagyon régóta udvarol, és megsajnáltad, de abszolút nem jött be? Ha igen, mi lett belőle?2021. ápr. 25. 16:54
1/5 anonim válasza:
Egy srác kezdeményezett nálam, én meg belementem az ismerkedésbe hogy hát jó,de engem fele annyira se érdekelt mint én őt. Még azt is gondoltam hogy úristen ezt nem lehet majd lekoptatni:D
Aztán csak összejöttünk és én halálosan beleszerettem. Most meg már vége de bármit megadnék hogy újra úgy nyomuljon rám:(
2/5 anonim válasza:
Igen. A srác neve pedig Sz... Dániel:
3/5 anonim válasza:
Nem.
Nem vagyok lelkisegély központ. Ha egyszer valakit nem szeretnék az életembe, akkor nem fogom bevenni. Majd talál mást akibe szintén halálosan beleszeret. Általában úgyis az a vége.
Normális embernek ha azt mondják hogy nem akarok tőled semmit akkor felfogja és továbbáll.
4/5 anonim válasza:
Az első barátnőmmel konkrétan ezért jöttem össze,egyáltalán nem is tetszett,a stílusa sem jött be..csak annyit "udvarolt" nő létére hogy már konkrétan kellemetlen volt, aztán + felajánlotta hogy legalább had szopjon le. Ennek nem mondtam nemet így hát összejöttem vele :D ami vicces a storyban, hogy én nem akartam hogy összejöjjünk, de a végén én sírtam a legjobban hogy vége lett.
5/5 anonim válasza:
most ítelj el, de igen, és még most is együtt vagyok vele... (2év)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!