Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok kakilni a barátoméknál, hogyan vegyem rá magam?
Figyelt kérdés
Barátoméknál furcsán van a ház, a fürdő rögtön a konyhából nyílik és van az ajtón kis rések h szellőzzön. Nagyon áthallatszik, és valaki mindig van a konyhába. Van, hogy egy hétig sem tudok kakilni, és nagyon rosszul wvygok utána. Itthon és folyton szorulasom van legalább három napig miután hazajottem. Van, hogy azt mondom magamnak h nem érdekel, kakilok, de nem jön. Már nem is szeretek hozzájuk járni, és pár nap után semmit sem tudok enni, azt hiszik rólam hogy mdoortalan vagyok mert mindent meghagyok. Mit tudnék tenni?2021. ápr. 25. 13:25
1/9 anonim válasza:
Nem maradsz 1 hétig, vagy nem tudom. Én sem tudnék úgy szarni hogyha hallják, érzik...
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a k*rvasegítőkész választ kettes :D
2021. ápr. 25. 13:38
5/9 anonim válasza:
Ha nem laksz messze a barátodtól, akkor esetleg megteheted azt, hogy hazaugrasz "valamiért", és akkor gyors sz4rhatsz otthon, de esetleg azzal is próbálkozhatsz, hogy finoman tolod ki a barna macit, hogy ne legyen nagyon hangja, és amint kitoltad, lehúzod, és csak aztán törlöd ki a vágányt, mert így nem fog szagot árasztani.
6/9 anonim válasza:
A visszatartás, főleg napokig egyszer nagyon-nagyon megbosszulja magát!
Gyakori az aranyér, annak minden fájdalmas következményével. A rendszertelen evés sem tesz jót egy fiatal szervezetének (de idősének sem).
Vedd úgy, hogy nagyvécére ugyanúgy időben kell elmenni, amikor azt a szervezet jelzi. Mindenki jár pisilni, kakilni, enni, inni, aludni.
Vegyél magadon erőt és végezd a dolgodat náluk.
Több ilyen kérdés is volt, józan válaszokkal.
7/9 anonim válasza:
Mennyi sz4rós kerdes lesz meg? Ez a heten mar a 6. legalabb
8/9 anonim válasza:
O is szokott
A csaladja is szokott
Termeszetes dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!