Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megpróbálnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbálnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Szóval van egy nagyon jó csaj mármint külsőre, tényleg a szerintem bármelyik pasi azt mondaná rá hogy szép, és itt kb ki is van lőve a jó tulajdonság listája.

Egyszer csókolóztam vele és egy ideig írogattunk egymásnak, de nem lett belőle semmi, mert egy hülye p..a módjára kezdett el írogatni olyan dolgokat amik elég sértőek voltak (az anyagi helyzetemről volt szó).

Ennyiben le is zárult a dolog, közben az apjával jóban lettem, tényleg nagyon normális vicces férfi és talán a lány is megenyhülhetett..

Viszont azért nem tudom mit csináljak, mert elég rossz híre van ennek a lánynak abban a városban ahol élek. Egy csomó pasija volt már, és mindegyik rövid ideig,hazudós, szóval nem lehet valami komoly lány, pszichésen is lehet valami baja, mert mindig lelki beteg megosztásai vannak (ezzel nincs gond mert én sem vagyok teljesen egészséges).

De már 3 éve nincs senkim és sokszor erre a lányra gondolok, hogy talán rá kéne írnom, bár eléggé megszoktam hogy egyedül vagyok,de a szüleim folyton csesztetnek hogy keressek már egy lányt, mert régen nekem mindig volt.

Egyszóval nem fogalmam sincs mire mennék vele.

Mit tennétek?

2021. ápr. 23. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne a pletykák miatt ne kezdj bele, hanem a saját tapasztalataid miatt....
2021. ápr. 23. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért én, mert a szüleim csesztetnek miatt nem pont a falu legszerencsétlenebbjét fognám ki. Mármint jó a csaj és Te magad mondtad, hogy ez az összes jó tulajdonsága. Itt szeretném leszögezni, hogy a jó a csaj csak az ágyjelenetig érdekes, mert utána valszeg beszélgetni fogtok, amit én úgy szűrtem le, hogy nem igazán lehet a csajszival.

Én keresnék egy olyan csajszit, aki nem csak patikán néz ki, hanem lelkileg is egy szinten vagytok.

2021. ápr. 23. 22:01
 3/7 ambiw1 ***** válasza:

Hát figyelj, nekem is van egy barátom aki az exem faterja.20 év korkülönbség

van köztünk mégis az egyik legjobb barátom annak ellenére hogy a lánya szakított velem 2 éve :D.Ha csak barátságban akarsz maradni vele nem muszáj összejönnöd a lányával.

Nem tudom hogy milyen korosztály a lány és te. Ha 20 alatt vagytok biztos változni fog idővel.

A lelkibeteg dologra csak találgatni tudok de lehet h kihasználták sokan ő meg hagyta, vagy fordítva és szeretve szeretné magát érezni. Speciel én utálok lelki szemetesnek lenni és "kigyógyítós" kapcsolatba belépni. Ha neked erre van lelkierőd és időd a te döntésed.

Viszont ha nem érdekel más lány(az írásodból ez érződik) egy próbát megér de én nem szeretnék bele egyből ki tudja hogy tényleg igaz-e amit gondoltam és kihasználja a csávókat stb. :/

2021. ápr. 24. 00:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha még szerinted is az az egyetoen jó tulajdobsáha hogy jól néz ki, akkor mit akarsz tőle tulajdonképpen?
2021. ápr. 24. 00:50
 5/7 A kérdező kommentje:

3 as valami hasonló gondolat menet fut át az agyamon...szóval nem tudom ki pontozott le.

4 azért mert nincs senkim :D

De lehet passzolom inkább a dolgot.

2021. ápr. 24. 12:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne, ne!

Most tetszik Neked ez a lány, de nem komoly kapcsolatra való.

Olvasd csak el a kérdésed első bekezdését.

Nem figyelmeztet ez Téged valamire? Egy józanul gondolkozásra?

Én nem kezdenék vele (de ez én vagyok...).

2021. ápr. 24. 12:54
 7/7 ambiw1 ***** válasza:

3-as vagyok, kérdező azért pontoztak le mert az emberek nem szeretik hallani,olvasni az igazságot. :DD

A mai világban eltudom mondani(saját tapasztalat,barátikör)azt h a lányok nagyrésze valami mentális problémával rendelkezik és menekül az egyik kapcsolatból a másikba.(Ezt a csávók nagyrészéről is el lehet mondani) Voltam már olyan kapcsolatban ahol 0-24 azt kellett hallgatnom h így az exe úgy az exe majd összejött vele újra pár hónappal később.

Szerencsére amennyi sérelem történt velem az életben h most már nagyon nehezen tudok megszeretni bárkit szóval nem ért nagy kár. :D

Ezért írtam hogy nyugodtan összejöhetsz vele de ne szeress bele egyből. Persze ha érzelmes típusú vagy és kedves hozzád nagyon nehéz nem kötődni az emberekhez(régi magamból kiindulva). De idővel hozzászoksz és nem kell félned a csalódástól attól h megcsalnak vagy kihasználnak mert nem adod oda az egészed egy kapcsolatba csak egy részed. Nem igazán tudom jobban elmagyarázni remélem megérted ennyiből. Ezt inkább tapasztalni kell mint megtanulni. :/

2021. ápr. 24. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!