Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kísérjem el vagy ne?
Figyelt kérdés
Tegnap mondta a barátnőm, hogy felfázott és el kell mennie nőgyógyászhoz. Nem túl jó a kapcsolata a szüleivel és nem az a barátkozós tipús, tehát nem nagyon vannak barátnői. Arra gondoltam, felajánlom neki, hogy elkísérem. De félek, hogy kellemetlen lenne neki vagy hasonlók. Nem akarnám, hogy egyedül menjen, de nem lenne fura, ha a pasiddal mennél? Fiúk, ti elszoktátok kísérni a barátnőtöket dokihoz?
én 20 vagyok a barátnőm 17, ha ez számít.
2021. ápr. 19. 21:17
1/7 anonim válasza:
Nekem nincs ezen a téren tapasztalatom, de amikor egy barátnőmnek volt hasonló problémája, felajánlotta neki a barátja, hogy elkíséri és nagyon örült neki. Úgyhogy szerintem kérdezd meg, maximum azt mondja nem. De minden lány értékeli, ha törődnek vele.
2/7 anonim válasza:
Én például jobban szeretem ezeket egyedül intézni, de, ha a párom felajánlaná, hogy elém jön a rendelőhöz annak nagyon örülnék.:)
3/7 anonim válasza:
Felfázásra nagyon jó a tőzegáfonya kapszula, csak emiatt felesleges szerintem elmenni nőgyógyászhoz, ha mostanában volt szűrésen. Felfázásra antibiotikumot a háziorvos is tud felírni, ha nem javul helyzet.
4/7 anonim válasza:
Szerintem mindenképp ajánld fel neki. Én minden ilyet alaposan kitárgyalok a barátommal, elmesélem mit csinált a doki és hogyan. De van, akinek az ilyen téma kínos, inkább egyedül intézné. Egy próbát megér :)
5/7 anonim válasza:
Nekem nagyon jól esne ha a barátom felajánlaná. Legfeljebb elutasítja. Vagy megvárhatod a rendelő várakozójában
6/7 anonim válasza:
Nem kell bemenned vele. Én szeretem ha elkísér a barátom, szerintem aranyos dolog
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi minden választ!
2021. ápr. 20. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!