Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kéne tennem? SOS!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? SOS!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom eléggé furcsa lesz az egész szituáció (nekem is az) de megpróbálom érthetõen leírni. Szóval kb. 4 hónappal ezelõtt Instán rám írt egy lány (profilkép nélkül stb.), hogy szépek a tájképek stb. Innentõl kezdve kezdtünk el chatelni. (azt tudni kell róla hogy nem magyar hanem Qatar-ban él) Kb. 2,5 hónappal ezelõtt küldött magáról képeket, és nem fogok hazudni de leesett az állam. Isten igazából nagyon tesztik nekem a lány, rengeteget beszélünk egymással,soha nem volt eddig barátja (ami azt illeti volt csak úgymond “s*xtingeltek” (küldött neki eléggé durva képeket stb.) online és az is távkapcsolat volt) Tegnap este rámírt hogy el akar nekem mondani valamit, mondom, jó rendben mondd nyugodtan. Kiderült hogy szerelmes belém és azt akarja hogy egy pár legyünk. Na a probléma itt kezdõdik, hogy Én mondtam neki hogy nekem is tetssik, és Én is érzek iránta valamit, de azért az a durván 7000km távolság az eléggé durva lenne. Utána mondtam neki, hogy figyelj azért gondoljuk ezt át rendesen. Mondta rendben még Õ is gondolkodik. Tényleg egy nagyon kedves és gyönyörū lány, de most ez mégis hogyan mūködne. Az elsõ probléma hogy, Õ nagyon messze lakik innen, és Én egy olyan párkapcsolatot szeretnék hogy legalább egy héten 1x együtt lehetnénk. A második probléma az hogy Õ ugye muszlim, és eléggé szigorúan veszi a vallását, ami azt jelenti (nincs csók, szex házasságig, nekem is muszlimnak kéne lennem stb.) A harmadik probléma, ha tegyük fel mūködne ez a kapcsolat (mondjuk most Covid helyzetben nem tudom hogyan) akkor sem tudom hogy megcsal-e vagy bármi ilyesmi. Ahogy már elõbb említtem, Én egy igazi kapcsolatot szeretnék akivel úgy tudok élni ahogy egy normális kapcsolatban kellene. Tényleg kedves lány, és sokat lehet vele nevetni stb. de szerintem ez nem mūködne.(mert nem is a repülõjegy vagy ilyesmi a gond, hanem inkább az hogy kb egy évben max 2x tudnánk találkozni szerintem, de lehet még annyiszor se) Hogyan tudnám esetleg megmondani neki, hogy ezt nem nagyon lehetne kivitelezni, úgy hogy ne bántsam meg? Illetve nektek mi a véleményetek errõl a helyzetrõl? A lány 17 én 18. Válaszotokat elõre is köszönöm!

2021. ápr. 19. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Felejtős..
2021. ápr. 19. 10:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mindenféle rosszindulat nélkül remélem tényleg az, akinek mondja magát. Képeket bárhonnan lehet szerezni, de egy videochat vagy facetime az igazi bizonyíték.

Ha tényleg "igazi" az identitása, akkor viszont el kell neki mondani, hogy nagyon nagy ez a távolság, és neked most nem biztos, hogy erre van szükséged. Gondoljon bele, tudna e nélküled hónapokat eltölteni, annélkül, hogy magához ölelne stb. A hosszú távú kapcsolatok ritkán működnek ilyen korban ha a két fél között 7000 km van.... sajnálom :( de ezt te is látod picit. az, hogy milyen a vallása, stb az már csak utána jön.

Szerintem ha nektek együtt kell lennetek az életben, akkor még össze fog titeket hozni a sors.

Fiatal vagy, rengeteg lehetőséggel, hidd el, lesz még sok lány, aki nagyon fog szeretni, ő pedig találni fog magának egy embert, aki közelebb lakik hozzá.

Ha pedig nem, akkor lehet egyszer majd találkoztok valahol, és újra fellobban ez a szikra... ki tudja :)

2021. ápr. 19. 10:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de hogyan mondjam meg neki úgy hogy, ne sértsem meg?
2021. ápr. 19. 10:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod! Igen tényleg valós az identitása, viszont ez tényleg kivitelezhetetlen lenne. Megpróbálom neki ezt így elmagyarázni, remélem megérti... ment a zöld :)

2021. ápr. 19. 10:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj oda lakni, mert ráfizethetsz. Ő, ha idejönne, alighanem csak állampolgárságot akarna. Vallása szerint megcsalni nem fog. Viszont a szülei kényszeríthetik arra, hogy ottanival kössön házasságot, különben súlyos következményei lehetnek nála, ha ellenáll.

Valós eset: volt egy közeli ismerősöm, akinek a lány rokona férjhez ment Afrikába. A következő nyáron nagy szárazság volt, kiszáradt szinte minden és ezt a fehér lánynak tudták be, ezért egy éjjel meg akarták ölni. A sógornője megsúgta neki, hogy mi készül ellene. Sötétedéskor megszökött, ment az őserdőben egy városba, onnan a nagykövetségre, akik segítetetk neki a hazajutásban.

Szóval - ott nem kukoricáznak. Egyik barátom Nigériában kutatott víz után. Ottani fegyveres őrség vigyázott rájuk, nehogy az ottaniak meggyilkolják őket, mert fúrnak a Föld gyomrába.

Gondold meg. A lánynak egyszerűen írd meg, hogy nem akarod ezt megtenni és udvariasan búcsúzz el tőle.

2021. ápr. 19. 12:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem vállalnám be a helyedben
2021. ápr. 19. 12:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem vele a dolgokat, és megértette. Köszönöm szépen a válaszokat, és hát igen jó hogy nem vállaltam be, mert tényleg ki tudja, fõleg a szülei miatt! Mindekinek ment a zöld:)
2021. ápr. 19. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
9%
Hany éves vagy te, hogy hiszel még a mesékben?! Legyél már észnél!!!
2021. ápr. 19. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Kérdése utolsó mondatában megírta, hogy 18 éves.
2021. ápr. 19. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!