Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Féltékeny vagyok az exére,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok az exére, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lefeküdt előttem egy lánnyal, amikor volt egy kapcsolata. Ez engem valamiért nagyon zavar. Tudom, hogy már én vagyok, de borzalmasan féltékeny vagyok arra a lányra, hogy ő egymásnak elsők voltak. Én mindig azt akartam, hogy nekem is első legyen és neki is én legyek. Aztán nagyon nem így lett.

Mi baj van velem?

2021. ápr. 19. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
A tinik szeretnek mindenen picsogni, szerintem örülhetsz, hogy neked ez a legnagyobb problémád. Majd elmúlik, lesz más, amin sopánkodhatsz, és pár év múlva, amikor már több f*szt fogtál már mint kilicset, cseppet sem fog érdekelni ilyen dolog.
2021. ápr. 19. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Túlmisztifikálod ezt az "elsőnek lenni" dolgot. Az első csak olyan szempontból érdekes, hogy ha szar, nagyon el lehet rontani vele a jövendőbeli szexuális életét az embernek.

Plusz ha nem te voltál neki az egyetlen, akkor legalább lesz hasonlítási alapja, és máshova se fog menni, hogy "kiélje magát, kipróbálja milyen mással, mert csak téged ismer"

A lényeg nem az, ki az első, hanem hogy ki lesz az utolsó

2021. ápr. 19. 12:06
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 nem lesz olyan, hogy több f@szt fogjak, mint kilincset. Nem leszek r.banc,nem azt a nevelést kaptam.

#2 köszönöm a választ!

2021. ápr. 19. 12:09
 4/4 anonim válasza:
Szia.Hasonló helyzetben voltam. Kb 4 éve volt neki az első egy csaj,aki kb 9/10 es,mi akkor barátok voltunk,5 hónapot tartott a kapcsolatuk,egyfolytába csinálták.(mi lassan 2 éve vagyunk együtt). Irtó féltékeny voltam a lányra,hiszen megérinthette,láthatta úgy mint még soha senki. Nekem ő volt az első.A barátai mai napig szóba hozzák az exét,hogy vele aztán éjjel nappal volt szeggsz.Emlékszem,olyankor mindig jobban szoritotta a kezem.Ahhoz hogy legyőzzem a féltékenységemet őszinték kellett legyünk egymással:én elmondtam neki hogy érzek ő pedig elmondta hogy nem minden volt úgy ahogy én elképzelem és elmondta hogy velem sokkal jobban érzi magát hiszem mint engem még nem szeretett senkit.Megnyugtatott és lassan lassan elfelejtettem a témát,ha valami érdekelt akkor ő elmondta .Tudod,ahogyan előttem is irták páran nem számit hogy ki volt neki az első,hanem hogy te legyél az utolsó neki. Remélem segithettem,ha bármiben még tudok segiteni,szivesen teszem :)
2021. ápr. 20. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!