Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok az exére, mit tegyek?
Lefeküdt előttem egy lánnyal, amikor volt egy kapcsolata. Ez engem valamiért nagyon zavar. Tudom, hogy már én vagyok, de borzalmasan féltékeny vagyok arra a lányra, hogy ő egymásnak elsők voltak. Én mindig azt akartam, hogy nekem is első legyen és neki is én legyek. Aztán nagyon nem így lett.
Mi baj van velem?
Túlmisztifikálod ezt az "elsőnek lenni" dolgot. Az első csak olyan szempontból érdekes, hogy ha szar, nagyon el lehet rontani vele a jövendőbeli szexuális életét az embernek.
Plusz ha nem te voltál neki az egyetlen, akkor legalább lesz hasonlítási alapja, és máshova se fog menni, hogy "kiélje magát, kipróbálja milyen mással, mert csak téged ismer"
A lényeg nem az, ki az első, hanem hogy ki lesz az utolsó
#1 nem lesz olyan, hogy több f@szt fogjak, mint kilincset. Nem leszek r.banc,nem azt a nevelést kaptam.
#2 köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!