Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Azt hittem én vagyok a játékos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hittem én vagyok a játékos de kiderült hogy mégse?

Figyelt kérdés

Szóval még hetedikben volt egy lány akinek bejöttem. Nekem akkor nem jött be. Utána kiköltöztek külföldre. Nem voltunk beszélgető viszonyban és amúgy is egy visszahúzódó lányról van szó. Most két év után mi is kiköltöztünk külföldre mert apámnak munkát ajánlottak itt. És még én is alig hiszem el de itt is egy osztályba kerültünk. Én kaptam az alkalmon és mivel gondoltam nem fogok más magyar lányt találni itt, elhitettem vele hogy bejön. Mármint nagyon sokat változott hetedik óta és most jól is néz ki már, ezen meglepődtem de még mindig nem tudtam úgy szeretni. Szóval összejöttünk. A személyisége is változott. Eddig visszahúzódó volt, csendes, alig mert megszólalni. Ahogy minél több időt együtt töltöttünk a kamu kapcsolat miatt, elkezdtem tényleg beleszeretni. Ma megmondtam neki hogy én eddig egész végig játszódtam vele, de vesztettem, mert beleszerettem. Erre ő odahajolt közel hozzám és a fülembe súgta hogy: "ne játszodj játékokat egy olyan lánnyal aki nálad jobban játszik (és itt mondta a nevem), én is játszottam veled, csak tudod mit? Én nem vesztettem." Arra megfordult és elment. Annyira meglepődtem hogy köpni nyelni nem tudtam. Eddig önbizalom hiányos volt, most meg már határozottan nem az.

Mit tegyek?

16f

2021. ápr. 18. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd hogy vicceltél, elnézted az április 1-et XD
2021. ápr. 18. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez kamu,bocs,gyenge
2021. ápr. 18. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
gyenge kitalált történet. Köszi az elvesztegetett percet, recsizz inkább.
2021. ápr. 18. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Még nem volt dolgod lánnyal egyébként a történet alapján.
2021. ápr. 18. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó történet volt. A mai nap szerintem a legjobban kitalált :)
2021. ápr. 18. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Ennyi időd van hogy ilyen regényeket írsz pancserkém?
2021. ápr. 19. 03:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Tetszett
2021. ápr. 19. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!