Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok bízni..?
18/F
2 éve volt egy 8hónapos kapcsolatom ami borzasztó volt. Borzasztóan szerelmes voltam és hülyére vettek. Kb folyamat mellette több emberrel volt a leányzó, megcsalt többször, én megbocsájtottam neki stb, utána több hónapon keresztül is tönkrementem mentálisan.
Most azóta van egy új lány (kb 6hete)az életemben. Ismerem 4éve igazából szoros barátságból alakult ki. Tudom hogy ő megbízhatóbb. Mégis amikor elmegy valahova a fiúbarátaival, vagy írkal, zavar. Félek hogy megint elhagynak.. Nagyon szeretem. Szóval elmegy valahova és én remegek. Egyszerűen nem tudom stabillnak érezni a kapcsolatot.. Folyamat félek hogy mikor nem leszek elég a másiknak, mikor un meg, vagy mikor játszik ki. Valami ötlet?
Örökké nem élhetsz szorongásban, félelmek és féltékenység béklyójában.
Évek óta ismered a lányt. Legyetek sokat együtt, beszélgessetek bármiről az égvilágon, csak beszélgessetek, hogy megismerjétek a másik nézetét. Hogyha csak lényegtelen dolgokban van ellenvélemény, az ne zavarjon. Ha viszont lényeges, nem áthidalhatók a különbségek, akkor ne raboljátok egymás idejét.
Kössed le a lányt annyira (de ennek a lekötésnek is van józan határa), hogy ne menjen (unalmában?) más fiúkkal szórakozni. Ezek szerint még nem biztos az érzelmeiben irántad. Nem tudnál Te is menni vele? Megismernéd a barátait...
1. Nem birtoklási tárgy a lány.
2. Beszéld meg vele, hogy mit érzel, miért van ez benned, szögezd le neki, hogy ezen változtatni szeretnél, hogy tudja mi van. Mert csak gyűlni fog benned ez az egész, és ha egyszerre mondod el a csajnak egy rosszabb pillanatodban, nem fogja érteni mi van.
3. 18 éves lány vagyok. Van párom másfél éve. Annyira szeretem, vele akarok meghalni, de szükségem van külső ingerekre. Szükségem van más fiúk visszajelzésére. Ugyanerre a páromnak is szüksége van, ezeket elmondjuk egymásnak, megbeszéljük.
Szerintem pont akkor unna meg, ha csak veled lenne minden nap. Persze a lánynak is megkell találnia az egyensúlyt közted és a barátaid között, de semmiképp se láncod magadhoz.
#5 Szerintem nektek találtak ki a nyitott kapcsolatot. Nekunk is abszolut ez jött be. 21L/31F
A kérdező még éretlen gyerek ehhez, görcsösen kapaszkodik amíg meg nem fullad a párja.
Nem vagyok az. Ezek valószínűleg sajnos a korábbi gyermeki rossz kötődési mintából alakultak ki. Nem mérgezem a kapcsolatot. Nem beszéltem neki ezekről, nem lógok a nyakán. Nem tud ezekről, neki tökéletes velem(elmondása szerint). A baj ott van hogy én így boldogtalan vagyok. Szorongok. De tudom hogy ezen magamban kell rendet tenni és megérteni hogy neki is van saját élete. Alfaként akarok viselkedni. (Nem féltékenykedni, stb).
Erre kértem tanácsot.
Nyitott kapcsolat? Szerintem az ötös csak úgy érzi hogy igényli hogy más srácok is fussanak utána. (Ez nyilván zavaró de érthető, viszont ha már túlzott flörtölgetésekbe, érzelmekbe megy át szerintem az már sok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!