Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a tini, fiatalkori szerelem tarthat örökké?És szerintetek miért vagy miért nem?💕
Tarthat orokke!
14 eves voltam amikor megismertem a ferjemet aki akkor volt 16 :) Azota mar van 2 gyerekunk is. (Ikrek 3 evesek 🥺❤) es nagyon boldog kis csalad vagyunk.
25N
Sok embert ismerek es a barati koromben is vannak akik szinten tini koru szerelmukkel vannak meg mindig egyutt es nem mult el a szerelem. Nem alakult at az erzes szeretette. Nem..ez szintiszta szerelem 🥺❤
Tarthat, persze, de nem gyakori. Ebben a korban még rengeteget változik az ember, és kicsit se biztos, hogy a kettőtök változásai kompatibilisek lesznek. Ilyenkor meg jobb elengedni a másikat, mint szenvedni azért, ami már elmúlt.
Viszont ha összejön, nagyon is jó lesz ^^
Igen, de ritka.
Ahhoz sok sok évig tartani kell a dolgokat...
tudni lehet hogy egy idő után igyis ugyis eltunik az a "rozsaszin felho"
Ha becsülöd,tiszteled,elfogadod,szereted,és kedveskedsz az is nagyon fontos,sőt.. Ha ezeket tartod évekig,szerintem lehetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!