Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek rá hogy megcsalt-e vagy sem?
Szóval van egy srác akivel snapen beszélgetek már kb egy hónapja...
A lényeg az hogy mostanában nagyon furán viselkedik, mivel eddig minden nap szinte egész nap beszéltünk ehelyett mostanában alig beszélünk.
Mindig mondta hogy szeret meg stb. De mostmár kevesebbszer mondja..
Hogyan tudjam meg hogy én vagyok-e az egyetlen vagy sem? Csak azért érdekel ennyire mert ha nem én vagyok az egyetlen számára akkor inkább hagyom ezt a dolgot.
Szerintem is te tudod hogy együtt vagyunk vagy sem...
Ha úgy jobban érzed magad akkor képzeld el hogy "tényleg" együtt vagyunk... és ha tudsz akkor úgy válaszolj a kérdésre
Gondolom élőben sose találkoztatok csak neten megbeszéltétek hogy "együtt jártok"
Azt remélem tudod hogy a legtöbb srác interneten egyszerre több csajjal próbálkozik és ez így helyes.Ki az a hülye aki heteket pazarolna egyetlen egy csajra interneten csak azért hogy a végén benne legyen a pakliban hogy vissza legyen utasítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!