Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet,hogy nem vagyok igazábol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet,hogy nem vagyok igazábol szerelmes belé?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm,akivel úgy ahogy meg voltunk.Mindig is elég sokat veszekedtünk,de kibékültünk.Igazábol mindig is ő volt az aki miatt még együtt vagyunk.Sokszor hoztam rossz döntéseket.Félre lépni nem léptem félre,de majdnem.Eléggé lenéző és bunkó személyiségem van.Előtte tényleg magamat adom szóval megtapasztalta.1 éve vagyunk együtt,eleinte csak barátok voltunk de mindketten többet éreztünk.

A kapcsolatunk valamilyen szinten titkos.Kevesen tudnak róla,ha találkozunk akkor is olyan helyen ahol nem látnak.Pontosabban múlt időben,mert már kb 1-2 hónap eltelt és alig beszélünk/találkozunk.

Nos az lenne a lényeg,hogy ha tényleg szeretem,akkor normális az hogy ha sokáig nem találkozunk,már nem hiányzik és teljesen el vagyok nélküle?

Amugy ez az első kapcsolatom lánnyal,én is az vagyok,de szerintem ez lényegtelen most.

Mindketten 18 évesek vagyunk.Egy gimibe járunk.

2021. ápr. 13. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Biztos, hogy nem vagy. Időpocsékolás ez, engedd el!
2021. ápr. 13. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem vagy az. De ezt csak te tudod.

Én még 3 év után is mindig várom, hogy találkozhassak vele.

2021. ápr. 13. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy sokat veszekedtetek. Beismered, hogy rossz tulajdonságaid is vannak (amiket ő aligha néz el). Szerintem ne pazaroljátok egymásra az időt.

Ti aligha vagytok egymásnak teremtve. Ismerkedjetek másikkal.

2021. ápr. 13. 18:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat
2021. ápr. 13. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ünnepélyesen megígérem neked, kérdező, hogy ha egyszer valóban szerelmes leszel valakibe, azt nem fogod megkérdezni!
2021. ápr. 14. 13:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom én..
2021. ápr. 14. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!