Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Amióta összejöttünk megváltozott?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta összejöttünk megváltozott?

Figyelt kérdés
Azelőtt mindenfelé mentünk és sokmindent csináltunk, de azóta csak az "ágyban" akar lenni. Nem értem miért nem akar már más dolgokat is mintt régen.
2021. ápr. 6. 23:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én dobnám. leredukálódtál egy dugható szexbabává a szemében. sajnálom, hogy így történt
2021. ápr. 7. 10:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Valszeg igen.. 😕 de semmi gond, sokan beleesnek ebbe a hibába. Szereted, nem látod a valódi énjét.
2021. ápr. 7. 10:34
 13/16 A kérdező kommentje:
De ez miért van? Nem vagyok elég érdekes? Miért csak szexre vagyok jó?
2021. ápr. 7. 10:36
 14/16 anonim ***** válasza:
hormonok, gondolom
2021. ápr. 7. 10:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát mostantól majd máshol kereshet erre valakit...
2021. ápr. 7. 10:47
 16/16 anonim válasza:

Azt nem írtad mennyi idősek vagytok illetve, hogy a barátod mennyi idős (bár nem is tartozik senkire), de én úgy gondolom, hogy a fizikai érettség nagyon sok esetben nincs egy szinten a szellemi/érzelmi érettséggel, és 22 éves fiúként mondom ezt, hogy ez főleg nálunk jellemző. Később érünk meg fejben, mint a lányok és teljesen más szempontok alapján választunk párt sokáig, és azok a szempontok általában épp annyira komolyak, mint a te barátod esetében - a leírtakból ítélve.

Azért ilyen könnyen nem mondanám rá, hogy már csak arra kellesz neki. Nem kell rögtön a válaszolókra hallgatni és miattuk dobni egy kapcsolatot, mert zsákutcának néz ki. Kérdezd meg tőle, hogy ő mit gondol a ti kapcsolatotokról, mennyire veszi komolyan és miért szeret téged.

2021. ápr. 15. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!