Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy szingli akarok lenni ? 18/L
A barátommal 2 éve vagyunk együtt és nekem ő vette el a szüzességem ő mar vagy 4 lánnyal
Volt előttem.Úgy gondolja, hogy én vagyok az igazi és családot szeretne velem stb és én is szeretem őt nagyon bár sok külömbség van köztünk én mégis gondolok arra, hogy milyen lenne mással mást is tapasztalni bulizni élni de viszonylag visszafog már nem hiszem elmondtam neki hogy ha tovabb féltékenykedik meg megakar tiltani dolgokat otthagyom mostmár nem szól és megváltozott ezen a téren
Soo légyszi valami tanácsot vagy személyes tapsztalatot elfogadnék köszönöm előre is
Ilyen nincs, hogy valaki nem élte ki magát. Ha eléggé szereted, nem kell mással is kipróbálnod a szexet. Viszont, ha ezen gondolkozol, és nem akarsz vele családot, ahogy ő gondolja, bármennyire is fáj neki, lehet, hogy szakítanod kéne. Még fiatal vagy, lehet, hogy találsz valakit, aki jobban passzol hozzád.
De ezt neked kell eldöntened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!