Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúbarátai vannak?
Alapján véve nem vagyok féltékenykedő jellem, de lehet, hogy ez már nekem nem férne bele. Persze a gyakorlatban kéne ezt látnunk, de lássuk be, egy fiú és egy lány között ritkán alakul ki ártatlan barátság. A kávézás, beszélgetés belefér, de a kettesben lévő sétálgatás és a kocsikázás, már felpaprikázna engem kissé. Amikor ezek is bekerülnek a képbe, abból sose sül ki jó dolog...
20/F
Nem.
15 évesen volt egy baratnője ismerösömnek és 3 évig voltak együtt.
De 17 éves korukban megismertek hobbijuk révén egy srácot és együtt jártak mindenhova.
Mindig ott volt a baratja is.
Viszont sokat keszült erettsegire és nem tudott menni , ekkor a fiu haverja a lanynak ranyomult flörtölni kezdett vele aztan üzenetekbe ostromolta.
Szegeny baratomat dobta a csaj és a haver baratnője lett....
A havernak szült is később aki uj baratja lett.
Veszelyes ez a baratsag dolog
Akkor mégis mit mondjak? Ha elmondom hogy zavar es mondja h nem megy vele többet akkor még én érzem magam hogy nem engednem el ide oda.
Vagy csak dobjam mar most jobban jarok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!