Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most randira hívás volt vagy mi?
Van egy csaj akinek a barátnőjével voltam kb 7 hónapig, de eközben nagyon jó barátok lettünk, együtt is aludtunk egyszer egy házi buli után, ahol betéptünk,ittunk stb (amúgy elég sokszor betéptem vele), én már ott megakartam dugni csak ott aludt a barátnője is, és így nem lett belőle semmi csak taperoltam itt-ott...közben szétmentünk ezzel a lánnyal, majd össze jöttem ennek a barátnőmnek a testvérének a csajával, akit ez a lány amúgy nagyon utált, de mégis mélyebb lett a barátságunk, azzal a lánnyal is szakítottam. Utána elhívtam magamhoz konkrétan szexelni,mert bedobtam egy extasy-t és kanos lettem nem jött el mert hogy "elrontanánk a barátságot"
Aztán egy ideig nem beszéltünk csak jóban voltunk, a szüleimet is ismeri minden. Ma meg találkoztam vele és elhívott kv-zni az üzletébe (merthogy valami üzletvezető vagy nem tudom mi) Szóval csak úgy elhívott, vagy talán akar is valamit? Egyáltalán közelítsek felé olyan módon hogy én többet akarok, amúgy van barátja de nem tudom hogyan vannak egymással, annyira fényesen nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!