Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez mit jelent? SOS

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent? SOS

Figyelt kérdés

Párom üzleti megbeszélés miatt Pesten van még 2 napig. Azt mondta hogy lesz egy kisseb összejövetel este 9 után, de még előtte felhív. Próbáltam hívni, már vagy 10-szer egymás után. Mindig ugyanazt a csörgést hallom. Felhívom, 3 rövid szaggatott csörgés után magától megszakítja a hívást. Letiltott?Bárki aki tudja hogy mit jelent a három rövid szaggatott csörgés, jól jönne a segítség, mert nagyon aggódom érte.

19/L

2021. márc. 28. 19:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
48%

Én továbbra is azt mondom, hogy simán nem volt térereje.

Mi is jártunk már így, azzal a különbséggel, hogy én tudtam, hogy nem elérhető helyen leszek, és jeleztem előre.

Párom mégis bele volt betegedve, hogy órákig nem vagyok elérhető és messengeren se reagálok (nyilván, mert ott is utólag jöttek meg az üzik).

Ne láss rémeket, kérdező, a párod nyilván örült, hogy ki tudott kapcsolódni ebben a pandémiás helyzetben is, még ha egy üzleti megbeszélés is az apropó.

Napközben beszéltetek, tudtad, hogy esti program lesz, kár ezen ennyire kiborulni meg rémeket vízionálni.

2021. márc. 29. 11:20
 22/22 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, egyik barátnőm csinálja velem ezt állandóan, amikor "összeveszünk" hogy azt mondja nincs letiltva a számom, a messengerem, ő nem tudja miért nem kapta meg az üzimet. Persze hazudik

Nem mondom, hogy nálatok is ez lenne,de ahogy leírtad a helyzetet,nagyon ismerős lett

2021. márc. 29. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!