Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez mit jelent? SOS

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent? SOS

Figyelt kérdés

Párom üzleti megbeszélés miatt Pesten van még 2 napig. Azt mondta hogy lesz egy kisseb összejövetel este 9 után, de még előtte felhív. Próbáltam hívni, már vagy 10-szer egymás után. Mindig ugyanazt a csörgést hallom. Felhívom, 3 rövid szaggatott csörgés után magától megszakítja a hívást. Letiltott?Bárki aki tudja hogy mit jelent a három rövid szaggatott csörgés, jól jönne a segítség, mert nagyon aggódom érte.

19/L

2021. márc. 28. 19:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ird majd meg mi volt
2021. márc. 28. 23:48
 12/22 A kérdező kommentje:
Szóval 1 órája kb felhívott hogy nem volt kikapcsolva, és nem is tiltott le. Visszanézte a hívásait és átküldte hogy nem jelzi ki hogy hívtam. Szerintetek?
2021. márc. 29. 10:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Este miért nem hívott?
2021. márc. 29. 10:10
 14/22 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy elfelejtette...
2021. márc. 29. 10:14
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem, a párját nem felejti el csak úgy az ember...főleg ha fontos neki...
2021. márc. 29. 10:17
 16/22 anonim ***** válasza:

De nem is írt, hogy jó éjszakát vagy ilyesmi?

Amúgy amit leírtál, az tipikusan a tiltás hangja.

2021. márc. 29. 10:21
 17/22 A kérdező kommentje:
Tegnap semmit sem írt, ma reggel kérdezte hogy miért nem hívtam.
2021. márc. 29. 10:52
 18/22 anonim ***** válasza:

Máskor sem szokott?

Csak azért kérdem, mert mi exemmel minden este elköszöntünk egymástól, nemtom másoknál ez mennyire szokás.

2021. márc. 29. 10:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem ez olyan fura:/. Elfelejtett este, de reggel, meg kérdezi miért nem hívtad.. én nem hiszem el, hogy elfelejti valaki felhívni a párját, vagy egy "buli" miatt fullra megfeledkezik róla. Akárhányszor a párommal egymás nélkül voltunk bulizni vagy összejövetelen, ha nem is telefonáltunk, de üzit mindig dobtunk egymásnak, hogy mizu, minden okés-e.
2021. márc. 29. 11:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem is fura ez az egész...eredetileg úgy volt hogy ő fog hívni, nem? Erre, meg reggel "számonkér",hogy miért nem hívtad. 2 barátom volt eddig, mindig váltottunk legalább pár üzenetet este, ha ő vagy én bulizni voltunk, hogy minden okés, vagy már megyek haza felé, vagy ha aggódott akkor mondtam neki hogy ha haza érek írok stb-stb. De, az a csörgés fajta amit írtál a kérdésed e, az a tiltás jele vagy bekapcsolta a repülő üzemmódot
2021. márc. 29. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!