Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt először látni ès megèrinteni egy meztelen lányt?
Figyelt kérdés
Ugye a kèrdèsem a pasikhoz szólna. Èn a női nemet kèpviselem. De furdal a kíváncsiság.2021. márc. 25. 21:30
1/9 anonim válasza:
Isteni jó és egyben félelmetes 😇
2/9 anonim válasza:
És még annyit, hogy ez nem csak első alkalommal van így, hanem egy új kapcsolat elején is, mert hiába ugyanaz szinte minden, mégis teljesen más. #1
3/9 anonim válasza:
Először azon stresszeltem inkább, hogy nekem milyen lesz ha ő én hozzám ér.
Számomra nem volt túl nagy élmény mert inkább az érdekelt, hogyan csináljam mit csináljak, hogy jó legyen.
Amúgy semmi extra amennyiben csak úgy együtt vagy valakivel.
De ha olyannal aki tényleg tetszik és szereted az csodálatos. :3
4/9 anonim válasza:
En felek a lanyoktol.
Fujj bazd+
5/9 anonim válasza:
remegés, vágy, félelem , izgalom és a szívem robbanni akart !
6/9 anonim válasza:
Első körben az volt, hogy jé, pont olyan, mint a képeken, filmeken. Tehát, hogy tényleg úgy néz ki :)
Aztán meg, hogy milyen puha, aztán meg tényleg hozzám fog érni ő is? :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen az eddigi válaszokat! Nőkènt is hasonló volt az első benyomásom, sőt pont ilyen csak nem az hogy milyen puha, hanem milyen kemèny.:D
Nagyon aranyosak vagytok. :)
2021. ápr. 3. 01:27
8/9 anonim válasza:
# 4 miért félsz a lányoktol, és miert fujj? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!