Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az gáz, hogyha nem szeretek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, hogyha nem szeretek egyből bele menni egy párkapcsolatba? F

Figyelt kérdés

Általában amikor megismerkedek egy lánnyal és szimpatikusak vagyunk egymásnak. Akkor már rögtön az van, hogy a lány szinte egyből azt szeretné, hogy már jöjjünk is össze. Ezzel nem is volt gond. Viszont általában az ilyen kavarásaim, kapcsolataim mindig balul sültek el. Mert volt régebben egy lány aki szintén ezt akarta. Én össze jöttem vele, de hamar elkezdet cukkolni, hogy menjek el dolgozni, kezdjem el a jogsit. Utána már azzal is nekem jött, hogy vegyek iPhone-t. Mert az android telok gázak. És kiderűlt az is, hogy teljesen a médiának él. És a cink csak az, hogy még csak 14 éves volt a lány. És már ilyeneket várna el. Ő nem akart velem szakítani, csak többször felhozta nekem ezt úgy, hogy ő jót akarna nekem. Azért, hogy máshol ne nézzenek le. Viszont hamar meguntam és szakítottam is vele és mivel jól benyalta magát mindenkinél ezért pár embert ellenem tudott fordítani. És én voltam a g azért mert, hogy én ilyen hamar dobtam ki őt. Meg azt kerdezgette mindenki, hogy minek jöttem össze vele, hogy utána osszetorjem a szívét?! Máshol meg azért szóltak be és utasítottak el, mert nem akarok egyből bele menni egy kapcsolatba. Mondjuk vele volt még a legkomolyabb kavarásom. De szerintem ő is volt a legszánalmasabb.

Sajnos a jelenlegi ismerőseim között nincs olyan lány akivel össze jönnék. Egy vadidegen csajjal, pedig mostmár szeretnék jobban megismerkedni. Mielőtt bele vágnánk. Itt mind1, hogy egy teljesen fullos lányról van szó vagy egy olyanról aki csak szimplán bejön külsőre de nem nyír ki.. Tehát esetleg randizgatás kis kavargatással jöhet. De egyből érzelmi kötődés nem, legalább 1-2 hónapig azért szeretnék előtte ismerkedni. De néha ez is kevés! Én nem szeretek váratni senkit, magamat sem. De sajnos én már nem tudok megbízni szinte egyáltalán senkiben!

2021. márc. 22. 20:27
 1/5 anonim válasza:
100%
Bár még nem volt kapcsolatom, csak azért soha az életben nem jönnék össze valakivel, csak mert szimpatikus. Mármint persze, meg kell lennie a szimpátiának, de azért egy PÁRkapcsolathoz annál több kell. Jobban megismerni a másikat. Anno általánosban volt ilyen szimpátián alapuló, 3 napig tartó "kapcsolatok", ahol annyira sem ismerték egymást, mint amit te leírtál, de azért elkezdtek "járni".
2021. márc. 22. 20:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen gyakori sajnos az ilyen. És nem mindig van jó végük. Azt kifejezettem a kérdésből ha esetleg van köztünk a csajjal távolság. És nem tudunk elsőben mindig beszélni. Akkor is legalább interneten ismerjük meg egymást jobban mielőtt bele kezdenénk. Akiről írtam csaj vele is volt köztünk 100km távolság ami tömegkozlekedessel 2,5 óra volt. Nyilván azért inkább én jártam hozzá. És úgy jöttünk össze, hogy instán írtunk kB 4-szer egymással. Illetve 2x randiztunk. Ez volt benne 1,5 hétben. Utána rögtön megkerdezte, hogy együtt vagyunk e! És én sajna túl hamar mondtam igent.
2021. márc. 22. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, nagy az esély, hogy nem lesz hosszútávú a dolog. Ha te nem szeretnél, nem kell bele menni rögtön egy kapcsolatba, mond el a lánynak és ha ő a neked való, megérti.

Mások attól még lehet, hogy gyorsan bele fognak menni körülötted egy kapcsolatba, de az az ő dolguk, mindenki döntse el magának. :)

2021. márc. 22. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz

Szerintem is így a normális. Nekem nem volt még kapcsolatom, először minden fiúval még csak ismerkedtünk beszélgettünk talizgattunk. Még csak alakulóba voltunk, aztán végül egyikkel sem jutottunk addig hogy összejöjjünk. A legutóbbi fiúval tartott legtovább. Már az elején ahogy találkozgattunk ő felhozta nekem hogy még először ismerkedjünk ne egyből jöjjünk össze. Mert összejönne velem amúgy nem arról van szó, csak lehet aztán rögtön vége is lenne és ne ugorjunk bele olyan hamar. Először ismerjük meg jobban egymást úgy rendesen aztán majd kialakul úgyis. És én fullra egyetértettem megbeszéltük, én is ugyanígy vagyok vele. Végül vele se jöttek össze a dolgok de ez nem lényeg már. Szóval nem gáz semmi baj nincs ezzel. Nekem ez a normális, nem tudom megérteni azokat akik rögtön a legelején belevágnak. Meg kell egymást ismerni, lenni kell valami alapnak amiből kialakul egy kapcsolat, ahhoz meg kötődés kell, érzelmek élmények stb. Nem lehet csak úgy egyből bele. Belül kell érezni hogyha szerelmes vagy akkor jössz össze valakivel. Nekem elképzelhetetlen hogy szinte ismeretlenül menj bele egy kapcsolatba.

18/l

2021. márc. 23. 01:16
 5/5 A kérdező kommentje:
01:16 Igen azzal meg ha elhúzzuk a dolgot az lehet a baj, hogy a végén semmi nem lesz belőle! Főleg van mikor igazságtalanul valaki miatt nem jön össze. Bár ha korrekt módon utasítanak el az sem jó dolog. De azért ne rögtön 1-2 hét ismerkedés után. Főleg, hogy nekem már voltak kavarásaim. Ez lett volna az a dolog ami kapcsolat is lehetett volna ha a lány nem cseszi el!
2021. márc. 23. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!