Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném túl magam a szakításon?
Az exemmel több mint egy évig voltunk együtt, ami olyan volt mint egy tündérmese azonban volt egy bökkenő. Ő a kapcsolat elején mondta, hogy mivel az édesanyja Amerikában él ki fog majd menni hozzá, de ő se tudja hogy mikor. Én akkor ezt teljesen elfogadtam hiszen nem éreztem még akkor annyira komolyan iránta. Amikor fél évesek lettünk, megkérdeztem tőle, hogy még mindig ki akar-e menni és azt mondta hogy nem azért vett autót, hogy kimenjen és hogy nem akar és úgyse fog. Én ennek nagyon örültem és minden ment tovább. Azonban 2 hete bejelentette hogy gondolkozott és ki akar menni mert neki ez az álma, amint megjön a vízum. Az amerikai törvények értelmében én csak akkor mehetnék utána, ha ő már állampolgár, ami 5 év ott tartózkodást igényel. Én nem hiszek abban hogy ezt az 5 év távkapcsolatot ilyen fiatalon ki lehetne bírni így szakítottam vele, de nagyon fáj mert annyira tökéletes volt. Szerintetek találok majd egyszer hozzá hasonlót? Vagy tudok majd boldog lenni ezek után?
18/L
Sajnos egy darabig még ilyen lesz... aztán ahogy múlik az idő egyre jobb. Ez ilyen:/
26/F
Hajh istenem attól még nem tilos meglátogatnod.
Bár most ez tényleg rengeteg felesleges huza-vona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!