Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Facebookon hogyan ismerkedjek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon hogyan ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány,akit így látásból ismerek,előben is már találkoztunk.

Be is jelölt facebookon és rám írt. Viszont pont aznap megtudtam egy ismerősömtől,hogy szimpatikusnak talál engem az a lány. Rám is írt ugye,beszélgettünk meg minden,viszont jelenleg Szlovákiában van és ugye nem tudunk találkozni,csak máskor,addig hogyan ismerkedjek vele meg miket írjak neki?

Többi dolgot elmesélem privátban

Komoly kapcsolatot nem szeretnék tőle.

17/f

2021. márc. 17. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha ismered a lányt akkor minek az Fb?

Hívd fel, és találkozzatok!

Ha nem szoktatok beszélni sem, akkor nem ismered, csak láttad!

(nem ugyanaz).

2021. márc. 19. 22:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Hagyjad ezt a lányt a picsába.
2021. márc. 19. 23:23
 13/15 A kérdező kommentje:

11-es.

Ezt gondoltam én is csak nem tudom,hogy a határszigorítás miatt áttudunk-e menni egymáshoz.Mert ebbe a városba jár iskolába is,viszont most,hogy online oktatás van,így ugye nem szokott itt lenni. De mondta ő is,hogy akar már ő is találkozni. Na meg ide fognak költözni,ő sem tudja mikor,de mondta,hogy reméli mihamarabb ide költöznek.

Azon is gondolkodtam,amit 12-es írt,mire találkozunk lehet akad addigra más nő is.Egyszer már találkoztam vele,de ez még kevés,meg akkor annyira nem ismertem.

2021. márc. 20. 12:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Sehogy. Baromság. Texting is dead.
2021. márc. 21. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Határátlépéshez kelle egy érvényes munkaszerződés, vagy CMR, hogy szállítasz valamit, mert futár vagy.

Jobb esetben semmi sem kell, mert senki se lesz a határon (van ilyen ország is), legrosszabb esetben negatív PCR teszt kell, max 2 napos...

2021. márc. 21. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!