Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jóisten van velem?többi lent
Figyelt kérdés
lassan 3éve vagyunk együtt.Szeretem azthiszem,de olyan fura érzésem vannak vele kapcsolatosan,szeretem ha együtt vagyunk náluk vagy nálunk,szeretek mindent velecsinálni de mikor hazamegy vagy hazajövök akkor egyből flegma leszek meg picit ignorálom is,ez mitől van?lehet csak már a megszokás köt hozzá vagy mivan velem?kérlek segítsetek...2021. márc. 16. 22:09
1/4 anonim válasza:
Miért is kellene 0-24 órában folyamatosan egymáson lógni?
Érthető ha akarsz egy kis szabadságot,fel lélegezni.
Mert ha az megy hogy kicsim mit csinálsz irj miután hazaértél érthető hogy idegesít
2/4 anonim válasza:
Nekem ugyan ez van anyámmal. Mindig kedves velem én pedig flegma vagyok vele és durva és az a baj hogy csak későn jövök rá hogy ez hogy fáj neki. Már ha csak te is erre gondoltál
3/4 anonim válasza:
3. Ki a faszt érdekel itt Isten? A kérdésére válaszolj ha lehet
4/4 anonim válasza:
Nyilván tenni kéne a flegmaság ellen,az hogy ignorálod szerintem nem a világvége. Csak nem 3-4 napig.
De ha flegma vagy vele az neki rossz.
Meg csak hiszed hogy szereted?Ajaj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!