WTF? Ez meg mi a jóisten lehetett?
Figyelt kérdés
GTA San Andreas-ban valamék hídnál ugye vannak azok a táblák és a bóják, hogy ne tudjunk átmenni. Na ezek a táblák előtt volt egy lakókocsi, ami félig benne volt a földbe, és a lezárt híd felé ment, de amikor a táblákhoz ért, elrepült onnét. Ez mi lehetett?
Mert már olyan volt velem, hogy motorral beestem a föld alá, de ez nagyon új.
2021. márc. 4. 12:01
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, Steam-ről vettem meg.
Ma is játszok, és látom, hogy egy rendőr felkerül a ház tetejére, meg ilyesmik. Próbáltam felvenni képernyő rögzítővel, de akkor nagyon laggol a játék :/
2021. márc. 4. 12:42
3/4 anonim válasza:
Értem, sajnos ez a baj. Kivételesen pont az eredetisége a baj. Steam-es verziót nagyon elb.szták. Ha még megvan eredeti lemezes verzióba nagyon régről akkor inkább azt használd. Vagy a Hoodlum-os crack-elt verziót. Ez a 2 példány a leginkább bugmentesebb. A mostani Steam/Rockstar-os mint állat annyira bugos(a mod támogatásól ne is beszéljek...)
4/4 A kérdező kommentje:
Lemezesből csak a GTA 3, és a vice city van meg, de sajnos pont 2 napja elromlott a Cd meghajtó, valamiért nem nyílik ki, csak zúg, ha megnyomom a nyitógombot.
2021. márc. 4. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!