Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tizenéveseknek a XXI. százasban milyen problémáik vannak amit a legnehezebben tudnak megoldani, vagy megoldhatatlannak tűnik?
Kibogoznád ezt nekem? Mert én nem tudtam... :)))
Sok nyomás van rajtunk is. Például a szépség, ha nem vagy szép, nem nyitnak feléd. Szép, formás alak már 16 éves korban elvárás a fiútól. Ha 16 évesen nincs nagy cicid, popid akkor nem vagy "jó" csaj.
Igen, ott van a szegénység, ha szüleidtől nem kapsz annyi pénzt, hogy divatos ruhákban járhass mindig.
Nekem a pályaválasztás is stresszes, sokan nem tudjuk eldönteni 8.ban, hogy mit is akarunk csinálni egész életünkben.
12-nek Köszönöm az őszinte választ. Ilyesmit vártam :)
pacsi ment. Érthetetlen miért pontozták le...
A társadalomban jóformán mindenhol elvárás, hogy tökéletesnek mutasd magadat, ami tovább fokozza a bajokat, mint hogy senki sem tökéletes.
Ellenben az emberek többsége igyekszik menőzni, és még saját magának sem vallja be a problémáit.
A kis cicire én mindig azt szoktam mondani, hogy Romy Schneidernek is kis melle volt, mégis a lábai előtt hevert a világ.
A magabiztos kisugárzás, műveltség, intelligencia sokkal többet számít. És ezeket lehet fejleszteni! Igaz 1 miláért cserébe a ciciket is kitömik :))))
Amúgy a mellbőség később okoz majd gondot, amikor is a nagy mellű csajok könnyebben híznak, 30as éveikben kezd lógni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!