Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk barátnőmmel, 11. kerület?
11. kerületben van a HQ és milyen programokat tudunk csinálni ami nem mondjuk szombathelyen van vagy ilyesmi?
Hova menjünk?
ami érdekes lehet
Nem normafára.
Szexhelyet keresel, vagy olyat, ahol szépen együtt lehettek és beszélgethettek?
A szexhelyet most a hidegben ne keressétek, mer megfázik a lány. Beszélgetni meg bárhol lehet. Séta közben, melegen felöltözve leülni egy padra. Oda is szabad ám menni, ahol már sokszor voltatok. Legalább vannak onnan emlékek.
Kis ötlettel szexelni is lehet, de ha ennyire élhetetlen vagy, nem az én feladatom észt osztogatni.
Nektek mi a f bajotok van? Program otleteket kerdeztem... mit lehet csinalni ebbe az idoszakba... nem ilyen alapokra gondolok hogy seta itt seta ott hanem program pl. Elmenni cegledre az elmenyfurdobe vagy falmaszas vagy bobozas vagy quadozas stb nyilvan ezeket most nem lehet ezert kerdezem hogy ebbe a virus idobe mik a lehetosegek? Azert irtam hogy 11. Kerulet budapest, hogy ne zalaegerszegi programokat ajanljatok.
De ha nincs párkapcsolatotok, tapasztalatotok ilyenekbe akkor ne kommenteljetek mert olyanokra vagyok kivancsi akik mar tenyleg megjartak vagy tervezik hogy megjarjak ezt meg azt a programot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!