Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a barátom hanyagol mostanában?
Figyelt kérdés
Szóval, 4 éve együtt vagyunk. Nemrég megismert egy fiút, akiben állítólag nagyon jó barátra talált. Gyakran mesél is róla, hogy milyen jófej, félreértés ne essék én ennek nagyon örülök, mert egyikünk sem szerencsés barátok szempontjából és örülök ha legalább mellette van még valaki a nehéz időkben barátként meg stb. Viszont amit észrevettem, hogy szívesebben beszél vele, mint velem. Több mindent elmond neki és gyakrabban visszair neki mint nekem, sőt lassabban már több szívet kap a haverja az üzenetekben és kedvességet mint én. Mikor együtt vagyunk nem érzem már azt, hogy annyira élvezné és állandóan a telefonján lóg, ahol 70%-ban ezzel a sráccal beszél és arról beszélnek hogy mikor lesz már végre a barátomnak egy szabad napja nélkülem. Teljes mértékben nem értem. Nem beszéli ellenem a fiú a barátomat, de mégis mi ez a változás a viselkedésében? Néha úgy érzem, hogy sok vagyok neki, pedig mindig ő volt a ragaszkodó, a levakarhatatlan, ami néha idegesített, de szerettem ezt benne. Voltatok már ilyen helyzetben? 😔2021. márc. 11. 21:01
11/14 anonim válasza:
Sok sikert, remélem megoldódik!
12/14 anonim válasza:
Majd írd meg mi lett. :) sok sikert
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm és megírom majd☺
2021. márc. 12. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!