Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a barátom hanyagol mostanában?
Ismerkedtem már olyan sráccal, akinek volt barátnője, ez csak később derült ki, sajna elég sűrűn csináljak ezt azok a fiúk, akik nem őszinték önmagukkal.
Nyilván így ismeretlenül mi is csak találgatni tudunk.
Attól még szerethet Téged is, hogy van valaki más az életében, és az mondjuk egy fiú. Más fiút és más lányt szeretni, szerintem, én legalábbis mindig így éltem meg.
A helyedben őszintén megkérdezném, hogy mi van vele, hogy érzi magát, érzi-e a változást önmagán, van-e valami plusz érzés benne.
Ez a karantén most elég sok kapcsolatot tesz tönkre, változnak az emberek, az érzéseik, a hozzáállásuk a dolgokhoz.
Úgy a legtisztább, ha leültök beszélni.
Leülök vele mindenképpen, csak az a baj, hogy addig még három nap van kb. Ezaz hogy ilyen ritkán vagyunk együtt, és mégis olyan élőben, mintha a nyakára varrtak volna :/
Tudom és írtad is, hogy ismeretlenül nem sokat tudtok mondani, de nekem ennyi is segített és köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!