Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megkérdezzem édesanyám, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdezzem édesanyám, hogy fürdöhetünk-e együtt a barátommal? 18L, 20F

Figyelt kérdés
Sziasztok, még évekkel ezelőtt volt nálunk egy balhé, amikor nővérem a barátjával fürdött, úgyhogy azóta egyikünk sem mert. 1 éve vagyunk együtt, édesanyám tudja, hogy nem vagyok szűz, és azt is, hogy nem lennék olyan tiszteletlen, hogy bármi szexuálisat csináljak olyan helyen, ami nem az én saját terem. Viszont nem igazán értem, hogy így mi a kifogásolható az együtt fürdésben. Meg tudnánk oldani lebukás nélkül titokban, de tisztelem a szüleim, tudom, hogy az ő házuk, valamint bűntudatom is lenne. Viszont ha elmondom, hogy esetleg lehetne-e, akkor nem tudom mire számítsak. Nem szólhatok bele a döntésébe, de nem igazán értem.

2021. márc. 10. 08:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
#10 de a szuleidnek nem lesz semmi baja ha a vizben ba... egy jót.
2021. márc. 10. 11:44
 12/17 Thispain ***** válasza:
100%
Bármilyen szabály, aminek nem látod értelmét, én azt a helyedben leszarnám. Ha esetleg mégis balhé lenne, kérdeznék, kérdeznék, és kérdeznék.
2021. márc. 10. 14:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
ez anyádnak is gáz ha megkérdezed meg neked is.. Szerintem nem szeretné hogy oda spricceljen a barátod, vagy véletlen meghallani az ocsmányságokat.. 3 miatyánk meg 1 üdvözlégy naponta ezért !
2021. márc. 10. 20:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem kérdezem meg, köszönöm a válaszokat! Utolsó, mint mondtam, nem lenne pofám olyan dolgokat csinálni "közös" helyen.
2021. márc. 10. 20:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek tóba
2021. márc. 10. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem értem. Két nagykorú, szerelmesek, nyíltan együtt élnek, miért ne használhatnák egyszerre a fürdőszobát?!
2021. márc. 23. 14:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Na mi lett a vége?
2021. márc. 23. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!