Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megkérdezzem édesanyám, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdezzem édesanyám, hogy fürdöhetünk-e együtt a barátommal? 18L, 20F

Figyelt kérdés
Sziasztok, még évekkel ezelőtt volt nálunk egy balhé, amikor nővérem a barátjával fürdött, úgyhogy azóta egyikünk sem mert. 1 éve vagyunk együtt, édesanyám tudja, hogy nem vagyok szűz, és azt is, hogy nem lennék olyan tiszteletlen, hogy bármi szexuálisat csináljak olyan helyen, ami nem az én saját terem. Viszont nem igazán értem, hogy így mi a kifogásolható az együtt fürdésben. Meg tudnánk oldani lebukás nélkül titokban, de tisztelem a szüleim, tudom, hogy az ő házuk, valamint bűntudatom is lenne. Viszont ha elmondom, hogy esetleg lehetne-e, akkor nem tudom mire számítsak. Nem szólhatok bele a döntésébe, de nem igazán értem.

2021. márc. 10. 08:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
🤦‍♀️
2021. márc. 10. 09:03
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Barátodnál nem lehet megoldani ezt?
2021. márc. 10. 09:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire vagy megértő viszonyban édesanyáddal?

Talán veled szemben a nővéred óta megváltozhatott a véleménye, de nem biztos...

Ha megkérdezed és ellenzi - ott vagy ahol most. Ha beleegyezik, akkor pedig lelkiismeret-furdalás nélkül fürdötök együtt. (Főleg, ha már tudja, hogy nem vagy szűz). Ha jóvá hagyja, utána tegyél valamiben a kedvére!

2021. márc. 10. 09:06
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak, aki egy emojit kommentelt, lehet véleménye a kérdésről, negatív, pozitív, de ezzel nem igazán segített. Barátom kolis sajnos, kedves 2.
2021. márc. 10. 09:07
 5/17 anonim ***** válasza:
76%

Ezért jó, ha ennyi idős korára legalább egy albi szobát ki tud nyögni az ember..

Kifejezetten egészségtelen dolog, mikor felnőtt emberek szexuális életét a túlóvó anyuci-apuci korlátozza.

2021. márc. 10. 09:48
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
És a koliban sehol nem tudtok elvonulni? Sokan ezt megoldják valahogy.
2021. márc. 10. 10:03
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

A gyerekeim nálunk minden további nélkül fürödnek a medencében a párjaikkal - nyáron meztelenül is.

Mi nem találunk ebben kivetnivalót.

2021. márc. 10. 10:08
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
Semmi értelme az ilyet megtiltani. Amúgy én nem kérdeztem meg a szüleimtől, csak amikor nem voltak este otthon, akkor fogtuk magunkat és beültünk egy kád vízbe. Nem tudom, ha megkérdezném, mit mondana rá. Mondjuk nekem messze nincs olyan kapcsolatom a szüleimmel, hogy ilyeneket megbeszéljek
2021. márc. 10. 10:09
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Mikor elmúltam 18, anyám csak annyit mondott "fiam, mindig legyen nálad óveszer" - és úgy gomdolom, ez a helyes szülői hozzáállás egy felnőtt gyerek magánéletéhez.

Ne kérdezgess csak semmit a szüleidtől! Felnőtt vagy, a saját szexuális életed csak rád és a párodra tartozik. Ha ez nem tetszik anyukádnéknak, így jártak.

2021. márc. 10. 10:41
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megértem, ha szerencsétlennek tűnök, amiért ennyit nem merek megtenni nagykorúként, de úgy gondoltam, hogy amíg a szüleim háza, az ő szabályaik.Kedves 5-ös, jogos a felvetésed, sajnos a barátomat semmiben sem támogatták a szülei, így hiába dolgozik egészen kiskora óta, ételre, ruhára stb. költötte. Köszönöm mindenkinek!
2021. márc. 10. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!