Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megeri, vagy meg varjak?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a baratommal mar tobb mint egy eve egyutt vagyunk, en 15,o 16 eves. Mar egy fel eve pettingelunk, es kezdem azt erezni hogy szeretnek mar vele elorebb menni viszont attol felek, hogy esetleg megbannam, vagy o. Tudnatok tapasztalatokat irni? Milyen ovszert ha elhatarozzuk magunkat, es ilyesmik.2021. márc. 4. 19:10
1/4 anonim válasza:
Ahh hidd El nekem en 17 evesen vesztettem el a szuzessegem egy elhagyatott ,sotet pinceben XD
Nem olyan nagy cucc,mindenki izel,hogy jaj figyeld Meg kinek adod a szuzesseged igy Meg ugy.....
Hulyeseg.
Foleg h 1 Eve vagytok eggyutt.
99% hogy nem maradtok eggyutt eletetek vegeig ,de nem fogod megbanni,hidd El.
2/4 anonim válasza:
Szerintem sem fogod megbánni, menj bele, igaza van az előttem szólónak. Ő már biztosan megérdemli szerintem 😊
3/4 anonim válasza:
Én olyannal vesztettem el 16 évesen akivel együtt se voltam csak ilyen barátság extrákkal. Én abszolút nem bántam meg tudtam hogy úgyse azzal veszitem el akivel életem végéig együtt maradok. Engem is riogattak azzal hogy megbánod és jól gondold meg kivel, de ha jól érzed magad vele és még szereted is és mindketten érzitek hogy szeretnétek akkor szerintem semmi gond vele.
4/4 anonim válasza:
Egy év? Jó sokáig bírod. Én sem bántam meg pedig nem voltam idősebb sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!