Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez probléma lenne lányok?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez csak velem van-e így, de az együttalvás nekem nem megy. Itt most arra gondolok, hogy amikor pl összebújnak az emberek, én képtelen vagyok így aludni, egyszerűen nekem nagyon kényelmetlen. Volt barátnőm is ki volt rám akadva, hogy miért, nem ölelem át, miért nem vagyok hozzá közel, és amikor elmagyaráztam ezt neki, akkor megsértődött, és a fejemhez vágta, hogy nem szeretem.. Valahogy alvás terén ilyen kényes vagyok.. és akárhányszor próbáltam tenni ellene, nem ment. Ez mindenkinél olyen komoly gondot okozna?
Nálunk szerencsére nincs ezzel gond, egyikőnk sem tud összebújva aludni, lefekvés előtt 5-10 percig átöleljük egymást vagy fogjuk egymás kezét, aztán mindenki megy a saját térfelére, és alszik, ahogy neki tetszik:D
2021. márc. 2. 00:43
2/9 anonim válasza:
Semmi baj nincsen ezzel, nem ezen fog múlni egy kapcsolat. Én nagyon szeretek összebújva aludni a párommal, neki viszont kényelmetlen. Én kb 5 perc alatt elalszok, így mikor már látja hogy alszok akkor kihúzza a kezét, átfordul és alszik ő is.
2021. márc. 2. 01:11
3/9 anonim válasza:
Nem muszáj úgy aludni, hogy egymásba vagytok gabalyodva. Gondolom te sem a másik szobába akarsz átmenni emiatt, csak nem akarod alvás közben ölelgetni. Szerintem ez érthető
2021. márc. 2. 09:46
4/9 A kérdező kommentje:
3-as, valahogy így, igen.. Csak amikor feltételezték rólam, hogy nem szeretek valakit csak azért mert nem ölelem át alvás közbe, azért elcsodálkoztam.. :D
2021. márc. 2. 15:58
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést mindenkitől.
2021. márc. 2. 15:59
6/9 anonim válasza:
Nyugi, olvastam már sok olyat itt gyakorin, hogy a házaspár nem is alszik együtt, mert az egyikük horkol, de mégis működik a kapcsolat. Vannak, akik ezt nem igénylik.
2021. márc. 2. 16:00
7/9 anonim válasza:
Nagy gondok lehetnek ha a lány már ilyen kis semmiségeken kiakad...
2021. márc. 2. 17:29
8/9 anonim válasza:
Nem vagyok túl jó alvó, párom inkább. Néha úgy alszunk el, hogy oldalunkra fekszünk és odabújik és ha nagyon fáradt, hamar elalszik. Volt, hogy mindketten így aludtunk el és az jó dolog.
2021. márc. 2. 19:40
9/9 anonim válasza:
Mi is elalvás előtt bújunk össze. Beszélgetünk, és előfordul, hogy elalszok a karjában, amikor nagyon álmos vagyok, de éjszaka ki-ki a saját térfelén alszik.
Szerintem az egymáson-összegabalyodva alvás minden, csak nem pihentető, nyáron meg kivált szuper a 40 fokban, plusz, fel sem tudsz kelni anélkül, hogy ne ébreszd fel a másikat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!