Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha a nő kb 20 centivel magasab...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő kb 20 centivel magasabb, az gáz?

Figyelt kérdés
Szóval ismerek 2 embert, a csaj 170 a srác 154cm magas. Mivel tök jól megvannak egymással (együtt vannak) nem szeretnék rákérdezni, hogy ez mennyire zavarja őket. Szerintetek mennyire probléma az ha a nő magasabb? (én is voltam már iylen kapcsolatban, engem nem zavart, viszont az exemet igen, és emiatt ment tönkre az egész kapcsolat, ezért is kérdem)
2021. febr. 27. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Nem gáz
2021. febr. 27. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Semennyire, 170 nem is magas xD

O'neal meg a csaja, na ott van különbség már... [link]

2021. febr. 27. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A magasság nemtől függetlenül semmilyen esetben sem ciki vagy gáz. És ha az emberek szeretik egymást, akkor nem számít a másik magassága. Persze egyes esetekben lehet kényelmetlen, mint #2-es válaszában is említett példa, de mindent meg lehet oldani ha az ember akarja.
2021. febr. 27. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz :)
2021. febr. 28. 00:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha NEKIK nem gáz - márpedig nem az -,akkor te ne törődj vele.

Köztünk 5-6 cm van a javamra. Annyira nem attól függ, szeretjük egymást, és az a lényeg, akinek meg nem tetszik, nézzen máshová. :D

2021. febr. 28. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!