Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Bejönnek a pasiknak az olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek a pasiknak az olyan lányok mint én???

Figyelt kérdés

Kérlek légy őszinte! Minden véleményt elfogadok!

A magasságom kb. 165cm. Van rajtam 2-3 kiló plusz (62-3 kiló vagyok), de egyáltalán nem zavaró. Hosszabb hajam van. A barátaim szerint szép az arcom. Nyitott vagyok, elsőnek elég kíváncsi típus és beszédes. Humorom is van de elég egyedi. Alkalmazkodó vagyok, és sajnos nagyon nem talpra esett. Nagyon szeretek beszélgetni. Általában bővebb pólókat/pulcsikat hordok, és fekete farmert. Nem szeretem a kivágott pólókat (nem vagyok az a maga mutogatós), viszont van mellem. Nagyon szeretek színesen öltözködni, a karkötőket, nyakláncot sose felejtem el feltenni!

2021. febr. 27. 15:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki más, így igen sokféle választ fogsz kapni. Nekem személy szerint szimpatikus vagy.
2021. febr. 27. 15:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján nekem bejönnél.
2021. febr. 27. 15:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, nekem az jutott eszembe, hogy esetleg túl beszédes vagy, az zavaró tud lenni. De van, aki meg pont az olyan lányokat kedveli, akivel lehet beszélgetni. :D

A nagyon nem talpraesett alatt mit értesz? :)

2021. febr. 27. 15:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de önbizalommal sokkal jobban bejönnél.
2021. febr. 27. 16:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fiatal lehetsz, ha így tetted fel a kérdést, mert a fiúk többsége szereti az ilyen cserfes lányokat. Lesz neked még épp elég ismerősöd.
2021. febr. 27. 18:22
 6/16 A kérdező kommentje:
A nagyon nem talpra esett alatt azt értem, hogy egyedül nagyon sok mindent elrontok. Úgyhogy elég önbizalommal rendelkező emberre van szükségem. Barátkozásban viszont elég jó vagyok.
2021. febr. 27. 18:27
 7/16 anonim válasza:
100%
Nekem tetszel így a leírtak alapján. Szeretem meghallgatni a lányokat. Szerencsés lesz az az ember, aki veled jár majd!
2021. febr. 28. 21:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Remél az előző kommentek növelik az önbizalmadat. Mivel azon kívül tényleg minden rendben van veled. Nyugi biztos van jópár srác akinek tetszel;)
2021. márc. 1. 00:07
 9/16 anonim válasza:
100%

Szia elolvastam amur írtál értelmesnek tűnsz tudsz összefüggő mondatokban beszélni és az hogy nem vagy magamutogató nekem nagyon bejön,az alakoddal pedig a leírtak alapján nincsen semmi probléma.

Ha kérdése van írj nyugodtan;)

2021. márc. 1. 00:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért tetted fel nekünk a kérdést? Nincs meg a kellő önbizalmad? Remélem most már megjött.

Minden jót kívánok és légy boldog az életben!

2021. márc. 1. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!