Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyi az esèly hogy együtt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esèly hogy együtt maradnak?

Figyelt kérdés
A crushomról van szó, de valamilyen csoda folytàn örülöm hogy van egy baràtnője ès boldog. Na mindegy is. Szerintetek mennyi az esèlye, hogy örökkè együtt maradnak, ha a csaj mègcsak most töltötte a 18-at a sràc meg a 21-et, az orszàg kèt legtàvolabbi pontjàn laknak egymàstól ès az elmúlt fèl èvbe egy hetet töltöttek külön.

#szerelem #összeköltözve
2021. febr. 22. 21:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Màrmint úgy èrtem, hogy örökre együtt maradnak.
2021. febr. 22. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok esélyt látok rá :D a mai világban örökre....legyen 10%
2021. febr. 22. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudjuk, mit jelent az "örökké", fiatalon hányan találják meg az ilyet... Amúgy azért kérdezted, hogy azt halld, hogy tényleg szakítanak, mert még a távolság is nagy? :D
2021. febr. 23. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem hirtelen, hogy esetleg az én kapcsolatomról van szó (többszáz km távolság, 18L és 21F), rendesen megijedtem... :D

Ez amúgy nem igazán a távolságtól és a kortól függ. Ha elég elszántak, akkor minden ellenére is együtt maradnak, ha pedig nem gondolják annyira komolyan egymással, akkor ugyanúgy szakítanának együtt élve 40 évesként is.

Nem szép dolog ám kapcsolatban lévő embert kiszemelni, inkább próbáld elfelejteni őt.

2021. febr. 23. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg együtt maradhatnak a sírig is, főleg, ha annyira szeretik egymást, hogy a távolság nem akadály. A gyakorlat viszont sokszor ennek az ellenkezője.
2021. febr. 23. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!