Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, egy srác mivel ronthatja el a párkapcsolatot?
Megcsalás, féltékenykedés, túlzott irányítás, leszarás, ezeknek a keverése:D
Fiúként mondom, szóval lányok folytassátok:D
Ha nem fogalkozik velem, mindig nekem kell őt keresni, flegmázik, ha önző az ágyban, nem figyek arra, hogy nekem mi esik jól, ha más lányokat ölelget, puszilgat, sziveket küldözget (a csaj haver nem zavar, de akkor az tényleg csak haver legyen), ha nem képes kompromisszumra, ha agresszív (ha megüt az azonnali szakítás, de azt sem tűrném hosszú távon, ha rendszeresen üvöltözne), ha hazugságon kapom és a megcsalás.
Nyilván ezek olyan dolgok, amit nem csak tőle várok el, hanem én is ezekhez tartom magam.
Mit takar a csaj haver?
Fiúnak nem lehet, de előző kérdésben pont ezért ment az emberkedés hogy a lányoknak joguk van mindenhez...:D
Szerintem mindkét fél számára vannak olyan dolgok/tulajdonságok, amik a másik félnek nem tetszenek. Ne csak arra gondolj, hogy te ne cseszd el az egészet, a csaj sem csinálhat mindent, mert neki nincs olyan tulajdonsága, ami nem kizáró ok.
Én lányként személy szerint azokat a srácokat találom unszimpatikusnak, akik lekezelő ék velem vagy azt érzékeltetik, hogy sokkal butább vagyok náluk. Az érdeklődés és a törődés sosem hátrány, sőt...
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!