Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csajok, egy srác mivel ronthat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, egy srác mivel ronthatja el a párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Csak tudni akarom, hogy mit ne b*sszak el.

2021. febr. 3. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Megcsalás, féltékenykedés, túlzott irányítás, leszarás, ezeknek a keverése:D

Fiúként mondom, szóval lányok folytassátok:D

2021. febr. 3. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
De az se jó ha ilyen " csicska " szerepet töltesz be, kell egy alap határozottság, talpraesettség.
2021. febr. 3. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha turja az orrat és kipockoli, vagy megszagolja a kezét segg vakarás után...
2021. febr. 3. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem fogalkozik velem, mindig nekem kell őt keresni, flegmázik, ha önző az ágyban, nem figyek arra, hogy nekem mi esik jól, ha más lányokat ölelget, puszilgat, sziveket küldözget (a csaj haver nem zavar, de akkor az tényleg csak haver legyen), ha nem képes kompromisszumra, ha agresszív (ha megüt az azonnali szakítás, de azt sem tűrném hosszú távon, ha rendszeresen üvöltözne), ha hazugságon kapom és a megcsalás.

Nyilván ezek olyan dolgok, amit nem csak tőle várok el, hanem én is ezekhez tartom magam.

2021. febr. 3. 20:01
 5/11 anonim ***** válasza:
36%

Mit takar a csaj haver?

Fiúnak nem lehet, de előző kérdésben pont ezért ment az emberkedés hogy a lányoknak joguk van mindenhez...:D

2021. febr. 3. 20:35
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem mindkét fél számára vannak olyan dolgok/tulajdonságok, amik a másik félnek nem tetszenek. Ne csak arra gondolj, hogy te ne cseszd el az egészet, a csaj sem csinálhat mindent, mert neki nincs olyan tulajdonsága, ami nem kizáró ok.

Én lányként személy szerint azokat a srácokat találom unszimpatikusnak, akik lekezelő ék velem vagy azt érzékeltetik, hogy sokkal butább vagyok náluk. Az érdeklődés és a törődés sosem hátrány, sőt...

L

2021. febr. 3. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
5ös. Nem mondtam hogy nem lehet csajhaver. Legyen, nekem is van fiú havrom, de akkor az legyen csak haver. Tehát dumáljanak meg mot tudom én, de én sem ölelgetek és puszilgatok más srácokat, ő se tegye ezt más lányokkal. Tehát a lány ne üljön az ölébe, ne simogassa a hahát stb.
2021. febr. 4. 00:26
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

5 vagyok

Egyetértek veled.

2021. febr. 4. 00:28
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
1.Megcsalás 2.Hazugság 3.Fizikai/lelki bántás 4.Fenyegetés 5.Emberi normákon felüli baromság például:ráhányni az asztalra(?)Most ehhez nem tudtam konkrét példát,de érted szóval ne egy Tarzan legyen. 5.Ellenkező nemű barátok:Maximum ölelés,találkozás,beszélgetlés.Minden ellenkező nemű baráttal úgy kell bánni ahogy a saját nemű barátoddal.Szóval ha nem puszilod meg a haverod,akkor a lány haverodat se.Illetve ami ezen a szabályon kivűl esik:Nem alszol nála,és nem mész át hozzá úgy hogy nem beszélsz a barátnőddel róla. 6.Exek:Ha van olyan ex az életedben akivel jóban vagy,de csak baráti szinten akkor haver azt hamar közöld le a barátnőddel mert hamar kitör a harmadik világháború. :D
2021. febr. 4. 17:12
 10/11 anonim ***** válasza:
9-es vagyok,nyilván ezek a lányokra is ugyanúgy igazak,hogy ők se csinálják ezt. 17/L
2021. febr. 4. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!