Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most mit akar tőlem???

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit akar tőlem???

Figyelt kérdés
Két hónapig jártam egy pasival akit nagyon szerettem de szakitottam vele mert kiderült hogy nem szeretett es barátok extrával akart velem lenni már az elejétol kezdve. És miutan szakitottam vele az után is megkérdezte hogy én szeretnék e barátok extraval lenni vele. Ez után letiltottam snapchaten és ő megkérdezte hogy miert töröltem le és en nem válaszoltam es nem válaszoltam gyorsan és ő meg már is elkezdte mondani hogy miert ignorálom és azt mondja hogy sajnalja es ne legyek ra mérges. És én nem értem hogy miért akarja ennyire hogy vissza jelöljem snapchaten.

2021. jan. 31. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megdugni. Ennyit akar.
2021. jan. 31. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolag rajott a nyomorult, hogy mit vesztett, es persze ki akar hasznalni. Ne halgass ra, ha cseszeget, bunkonak tunik.
2021. jan. 31. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon mit? Azt, ami a lábad közt van, csak a gyerek kitartó, és egyhamar nem mond le róla.
2021. jan. 31. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik nagyon megszeretne szerezni úgy. Szóval vigyázz,ne hogy bedőlj ilyen hülyeségeknek.
2021. febr. 4. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk számára izgalmasabb egy lány, ha nem olyan könnyű megszerezni, ez feléleszti bennük a küzdési vágyat, értékesebbnek látják az ilyen lányokat.
2021. febr. 5. 10:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz a valaszokat most mar ugy döntött hogy inkább ignorál de én nem bánom
2021. febr. 6. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!