Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a vírus kezdete óta alakult párkapcsolata, hogy sikerült összehoznia?
Egyébként elmondom a sztorit...2-es válaszoló vagyok.
(2020) Augusztus végén...Szeptember elején kezdődött, iskolatársak vagyunk (ezért Fb ismerősök), de mivel nálunk váltott hét volt (egy hét egyik csoport, aztán a másik, így kettéosztva), nem találkoztunk az iskolában.
Augusztus végén elkezdtem vele játszani Facen a Teszt nevű játékot, majd így elkezdtünk játszani, először csak a kérdésekkel kapcsolatban szakaszosan, majd később kötetlenül elkezdtünk beszélgetni. (Már a legelején is nagyon ismertük egymást, egy húron pendülünk, 10-ből 8 kérdést mindkettőnk eltalált (ebben a játékban saját magunkról szóló kérdéseket kell megválaszolnia a játékpartnernek)).
Október végén találkoztunk először, a találkozókon szépen lassan alakultak a dolgok (második találkozás alkalmával egy órán keresztül ültünk kézenfogva a Burgerben, harmadik találkozás puszi). A negyedik találkozásunk november elején (8.) volt, lejött hozzánk (50km-re lakom a sulitól), összejöttünk. Azóta is nagyon jól megvagyunk. Én 16/F, barátnőm pedig 17/L. Sok sikert!
Annyit mondok, hogy ezt a "VÍRUS"/"KARANTÉN" dolgot el kéne felejteni a hülye fejekből. Ember, ugyan úgy lehet ismerkedni meg bármit csinálni azon kívül hogy hivatalos buliba/kocsmába/étterembe járnál.
Fogod, elmész találkoztok stb. SEMMIT NEM GÁTOL MEG A VÍRUS. Fel is csesztem magam a kérdéseden
Én, sehogy. Nem igazán van kivel találkoznom.
Társkeresőkkel próbálkoztam, de csak az x. pót-pót-pót lehetőség voltam valószínűleg a lányoknál, ha véletlenül összejött egy-két kedvelés.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!