Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Corona vírus+ párkapcsolat? SOS
#1 Fiatalokra is veszélyes, haltak is már bele még gyerekek is, plusz kitűnő rejtett hordozói a járványnak.
Te tudod kérdező, de gondolj a szüleidre, nagyszüleidre is. Melyik a fontosabb?!
#1 Ne haragudj, de szerintem butaságot mondtál. Most halt meg a brit nagykövet helyettes 37 évesen, ami szervezetileg elég fiatal. Olaszországban 20-22 évesek is simán fekszenek az intenzíven. A tünetmentes hordozókról meg még nem is beszéltünk.
Figyeljétek magatokat. Ha nem tapasztaltok magatokon semmilyen az egészségetektől eltérő dolgot, akkor szerintem találkozhattok, de persze nem vagyok orvos.
#1 a fiatalokra is hat a vírus. Főleg ha gyenge a szervezetük bele is halhatnak ők is ugyan úgy.
De pl exem tűfóbiás. Őt külön féltem, az immunrendszere se elég erős, meg ha elkapja akkor valószínűleg szurit is kap vagy valami ami neki hatalmas megrázkódtatás lenne. Szóval hiába szakított hiába utálom adtól még ettől féltem.
Meg amúgy nem 1 fiatal halt már bele úgy hogy komolyabb betegsége nem is volt.
Corona vírus + párkapcsolat = páros megbetegedés
Páros megbetegedés + valamennyi idő = páros halál
Páros megbetegedés + valmennyi idő + Anti Corona vírus = páros meggyógyulás
#8!
Aki egy ilyen kérdést tesz föl, az szerinted képes megfejteni a Te válaszodat? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!