Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyire nehéz fenntartani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz fenntartani egy kapcsolatot ha a fiú egyetemre jár de a lány még kozepsulis?

Figyelt kérdés

Nagyon jol megvagyunk a baratommal de hamarosan egyetemre keszul egy masik varosba

Kicsit mindketten felunk a tavolsagtol es en kivancsi vagyok a tapasztalatitokra hogy mennyire nehez fenntartani egy kapcsolatot?

2021. jan. 25. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora a távolság a két város között?

Koleszos lesz?

Van (jó) tömegközlekedés a két település között?

Van lehetőség autóval közlekednetek?

Mennyire bírjátok egymás nélkül 1-2 hétig?

2021. jan. 25. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk így kezdődött, volt köztünk 60 km hétköznaponként. Aztán elmentem én is egyetemre és 300 km-re nőtt a távolság. 5 éve vagyunk együtt, azóta már együtt is élünk.
2021. jan. 25. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Tőletek függ, ha utazni kell sokat akkor kell hozzá anyagi háttér is:c

Pontosíts

2021. jan. 25. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Érzelmileg csupán a két félen múlik, mert ki lehet bírni heteket is személyes találkozás nélkül. Anyagi és egyéb szempontokat pedig mérlegelni kell.

Mindketten fiatalok vagytok, tehát bármelyikőtök találkozhat egy harmadikkal... Rajtatok múlik.

2021. jan. 26. 09:02
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Köztünk kb 200 km van, ő egyetemista, én középsulis. Minden hétvégén találkozunk. Van hogy én megyek van hogy ő jön.2 éve vagyunk együtt. 18/L 22/F
2021. jan. 26. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki egyetemre megy, azt fogja több új lehetőség érni, rajta sok múlik. Egyébként a többiek jól írták, attól függ, hogy mennyit bírtok ki egymás nélkül, illetve az anyagiakon, időbeosztáson. Átállni a több találkozásról a kevesebbre nehéz lesz, de kibírható.
2021. jan. 26. 10:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonoom a válaszokat

Igazabol most is csak heti 1-2x talalkozunk mert a suli annyira lefoglal mindkettonket

150 km lesz koztunk szoval nem egy lekuzdhetetlen tavolsaag de hat kell utazni

Az anyagiak nem fognak gondot jelenteni.

2021. jan. 26. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!