Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Paul street (ati)-nak az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiemel28 kérdése:

Paul street (ati)-nak az exének Petrának van instája?Ha van mi a neve?

Figyelt kérdés

Én egy linkel is megelégszek.

Ati a kedvenc zenészem és más fanokkal ellentétben én nem vagyok belé “szerelmes”

Kíváncsi vagyok a magán életére persze egészséges keretek között.

17/L

2021. jan. 18. 20:50
1 2
 11/20 anonim válasza:
56%
Az, hogy Atinak már minden lány rajongója bele akar mászni az életébe. Ez a beteges. Itt kéregetitek az instáját meg meg akarjátok nézni hogyan néz ki. Ha azt akarná, hogy lássátok, rakna ki magáról képeket és nem kéne itt segítséget kérni másoktól.
2021. febr. 5. 22:02
 12/20 A kérdező kommentje:
8-as nem beteges.Tudom hogy azt hiszitek hogy csak egy rajongó vagyok pedig nem...sőt csak a zenéit hallgatom.Személyesen ismerem Friderikát ati testvérét nagyon jóban is vagyunk viszont elèg fura lenne ezt megkérdezni tőle és egyébként sem nekem kellenek ezek hanem a legjobb barátnőmnek aki elég jóban van atival és többet szeretne tőle.Remélem így már érthető
2021. febr. 6. 15:29
 13/20 anonim válasza:
100%
Kérdező a kérdésben azt írtad, hogy kíváncsi vagy a magánéletére egészséges keretek között. Tehát akkor téged is érdekel. Ha jóban vagy a tesójával akkor tőle ugyan olyan megkérdezni mint vadidegenektől ezt a kérdést. Sőt, tőle még jobb tanácsokat is kapnál... Ha elmagyaráznád neki, hogy nem neked kell hanem egy barátnődnek szeretnél segíteni lehet megértené, bár én még mindig úgy vagyok vele, hogy más exét nézegetve nem jut senki semmire...Sőt, általában jobb is távolmaradni tőlük, bár vannak kivételek. Ati ha szeretne majd valamit a barátnődtől, egy idő után be fogja vallani az érzelmeit, és ezt nem azokkal a fotókkal fogjátok elérni.
2021. febr. 7. 22:51
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
#13 gondolom csak kíváncsi, hogy milyen lányok tetszettek eddig neki. Mondjuk hülyeség bekategorizálni, hogy oké, akkor csak az ilyen haj- és szemszínű lányok tetszenek neki és nekem esélyem sincs akkor, mert a a legtöbb ember számára bármilyen lány tetszhet.
2021. febr. 8. 16:23
 15/20 anonim válasza:
100%
#14 igazad van, de azért ez emberfüggő is. Atit csak a videóin/zenéin keresztül ismerem, nem tudok róla sok mindent. Amiket viszont látok/hallok ezekből az jön le, hogy ő egy értelmes, másokkal törődő személy. Ebből következik az, hogy valószínűleg a lányoknál nem a külsőt, hanem inkább a belső értékeket nézi, és ezért gondolom azt is, hogy az exeiből egy kép alapján nem lehet sokat leszűrni. Persze lehet, hogy nem így van, ez csak az én meglátásom.
2021. febr. 8. 16:59
 16/20 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem rád tartozik alapvetően, ez igaz, de közszereplő volt. Tehát kitette a magánéletét is az internetre, onnantól pedig igenis van egy kis köze hozzá annak, aki látta. Ha nem akarja, hogy beleszóljanak, legyen annyi esze, hogy nem teszi ki.

Szóval mivel mindenki kötekedett elmondanám, hogy 3 keresésembe került megtalálni:

@_adam.petra_

[link]

Remélem feldobtam a napotokat:)

2021. márc. 14. 08:55
 17/20 anonim ***** válasza:
46%

Egyébként kiegészítésképp egyik videójában elmondja Pule, hogy akkor volt először és utoljáta szerelmes, mikor együtt voltak (2020 tavaszán került fel az a videó). De az óta már elvileg van valakije, mert anno kitette sztoriba.

Na de ki vagyok én, hogy itt nyomozgatok?😂

(Amúgy viccet félretéve mindent csak onnan tudok, hogy ő maga mondta el nyilvánosan, szóval nagy titkok nincsenek itt.)

2021. márc. 14. 08:59
 18/20 anonim válasza:
100%
Az megfelel válasznak, ha ismerem azt a lányt, akit jelen pillanatban fűzöget?
2021. ápr. 25. 23:16
 19/20 anonim válasza:
100%
Kit fűzöget? Azóta történt valami?
2021. júl. 6. 15:19
 20/20 anonim ***** válasza:
94%
#19 kamu az egész, csak egy kb 16 éves rajongó csaj azt terjeszti, hogy őt fűzögeti Ati.
2021. júl. 10. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!